ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Yüzünden Hiçbir Bankada Parasal Olarak İşlerimi Halledemiyorum! tt03  [01 Eylül 2008, 09:00]
Geçenlerde Garanti Bankası hakkında bir şikayetim olmuştu. Bankayla irtibata geçildiğinden bana dönüp hiçbir çözüm sunmadıkları halde şikayetime cevap olarak da çözmüşler gibi görüştük ve garantör olduğum için (sözde) bu problemim devam edecekmiş diye bir yazı yayınlamışlar.

Yalan söylüyorlar. Birincisi ben garantör olmadığımı dile getirdim ve bana araştırıp döneceklerini dile getirdiler ama dönmediler. İkincisi madem garantörüm bu borcu neden benden tahsil etme yoluna başvurmuyorlar? En önemlisi de ben zaten o bankanın müşterisi olarak hiçbir ödememde problem yaşamadığımı kendi ekranlarında da görmelerine rağmen gereksiz yere benim sicilimi bozmalarını ve haklıymış izlenimi vermelerini Garanti Bankasına yakıştıramadım.

Madem ben garantörüm sicilim de bozuk; neden bireysel olarak kendi bankalarında yine müşterimi numaramı girdikleri zaman pozitif skorda değerlendiriyorlar ki beni ya da dediğim gibi garantörsem bu borcu benden neden tahsil etmiyorlar? Ama bu seferde problemimi çözmeden ve çözmüş izlenimi vererek konuyu kapatmaya çalışırlarsa Garanti Bankası hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağım.

Maddi olarak KKB'mi bozdukları için hiçbir bankada parasal olarak işlerimi halledemiyorum. Manevi olarak da ticari itibarımı zedelediler. Sebep yine Garanti Bankası. Şikayetçiyim sonuna kadar.%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
01.09.2008

Sayın Muhammed Güngör 'ün şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , asıl kart sahibi olan arkadaşının kredi kartı borç ödemelerinde sorun yaşaması halinde ek kart olarak kendisi hakkında da Kredi Kayıt Bürosu'nda olumsuz kayıt oluştuğu, diğer bankalardan yapacağı başvuruların bir süre olumsuz yönde etkileneceği bilgisi iletilmiş ve kkb kaydının düzeltilmesi için gerekli bilgilendirmenin yapılmış olduğu iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.