ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de İptal Ettiremediğim Sigorta İşlemi! apachi1233  [01 Eylül 2008, 09:00]
Garanti Bonus kart kullanıyorum ve bu kartın şifresini unuttum. AradıĞımda bir bayan çıktı, kartın şifresini değiştirdim. Bayan bana Garanti Sigorta'ya üye olmak ister misiniz dedi. Ben de işlerim yoğun olduğu için aceleyle evet dedim. Fakat sonra iptal ettirmek için aradığımda 4446660 numaralı telefonun iptal edebileceğini söylediler.

O kadar aradım fakat numara çalışmıyordu. Tekrar aradım oradaki bayan başına 0212 ekleyin dedi. Akşam eve gittiğimde aradım ve numara açıldı. Bir tane operatör koymuşlar şu anda bütün operatörlerimiz dolu bekleyin dedi. Neyse bekledim ve aradan tam 10 dakika geçti hala açan olmadı.

Takıldı galiba dedim, tekrar aradım ve yine aynı ses bütün operatörlerimiz dolu, bekleyin dedi. 5 dakika sonra çalışma saatlerimiz 09 ile 18.00 arası dedi. Olan benim 15 dakikaya oldu ve bu işim kaldı. En kısa zamanda bu işimin tarafınızca halledilmesini istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
01.09.2008

Sayın Murat Kılıçarslan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Garanti Sigorta’ nın telefon ile bekleme süreleri hakkında bilgi verilerek ulaşabileceği 444 6 660 numaralı telefonu iletilmiştir.Poliçe iptal işlemi gerçekleştirilmiştir.

Saygılarımızla,
T. GARANTİ BANKASI A.Ş.