ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Banka şubelerinde Dikkatli olmak Gerekirmiş Xir  [03 Eylül 2008, 09:00]
3 ay önce Garanti Bankasında yeni bir sitemden bahsedildi elma hesabı gibi bir şey olduğu söylenildi. Vaktim olmadığından yarım kulak dinledim ve bakarız dedim. Hiçbir şeye imza atmadan bide baktım ki garanti emeklilik bünyesine girmişim ama bu öyle bir bataklık ki girdin mi çıkamıyorsun ödediğin paranın tamamını kesmelerine rağmen hala kurtulamıyorsun.

Garanti Bankası gibi bir bankanın bu tür saçmalıklara girmiş olmasını anlamıyorum. Resmen bünyesinde hırsız yetiştiriyorlar bahsettiğim müşteri temsilcisiyle şubeye gidip görüştüğümde ise haklıymış gibi terbiyesizlik etmeye kalktı edepsizliğin bu kadarına da pes yani olay büyümesin sorun çığırından çıkmasın diye lanet olsun dedim formu imzaladım ve çıktım.

Bankadaki tüm Döviz ve YTL hesabımı da kapattım. Kredi kartımın da taksitleri bitince iptal edeceğim bu şikayeti Garanti Bankasından herhangi biri okursa söylediklerimin doğruluğunu teyit edebilir. Şubenin her köşesine yazdığınız müşteri memnuniyetine dayalı sözlerin bence hepsini indirin merakla ayın 7'sinde sistemin benden tekrar para çalıp çalmayacağını bekliyorum.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
03.09.2008

Sayın Hakan Kurtuluş’ un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Bireysel Emeklilik Sözleşmesi hakkında detaylı bilgi verilmiş ve talebine istinaden erken çıkış işleminin gerçekleştirilmiş olduğu iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .