ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Bonus Premium Mağduriyeti romanart  [05 Eylül 2008, 09:00]
Uzun süredir Garanti Bankası'nın Bonus kartını kullanıyorum. Bonus yolculuğumda kısa süre içinde en üst düzey kart olan Premium karta sahip olma şansını yakaladım. Bu kartın benim açımdan en büyük avantajı Atatürk Havalimanı dış hatlardaki vip salonundan ücretsiz yararlanmak idi.

Bonus Premium sahiplerinin bu salondan ücretsiz yararlanma hakkı vardı. Şu an banka Amex özelliği olan Bonus Platinium kartını çıkarttı ve havalimanındaki bu salondan yararlanmak hakkını Platınıum kart sahiplerine devretti.

Dolayısıyla Premium kart sahipleri artık bu hakka sahip değiller. Garanti Bankası ile şirketimiz çalışanlarının özel anlaşması olduğu için bakanın kendi yolladığı kartlardan banka senelik ücret almıyor, platinium kart şirketimizde limiti daha düşük, daha az kullanıp daha az düzenli ödenen kişilere banka tarafından isteksiz yollandı.

Kazanılmış hakkımız neden elimizden alınıyor? Yollanılan çoğu kişiden daha çok limitim, daha çok hareketim daha düzenli ödemem olmasına rağmen neden bu kart tarafıma gönderilmiyor?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
05.09.2008

Sayın Özgürk Korkmaz ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kullanmış olduğu Premıum kartın ek hizmetleri hakkında detaylı bilgi verilmiş ve Türk Hava Yolları Vıp hizmeti için Platinum karta sahip olması gerektiği bildirilmiştir.Platinum kartın ise şubelerimizden yapacağı başvuruya istinaden değerlendirmeye alınacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .