354397 |

| GARANTİ'den Valör Tarihi Yanıltması
rumuz10143
[05 Eylül 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın valör kandırmacasını büyük bir darbe yiyerek öğrenmiş bulunmaktayım. Bunu bana 2 kere yaptılar fakat birincisinde ben araştırmadım. Şimdi araştırarak onların gerçek yüzünü bilmeyenler de öğrensin diyerek yazıyorum.
28. 08.2008 tarihinde vadeli hesabım doldu. Tekrar vadeli hesap uzatımı yapmak için 29. 08.2008 tarihinde Cuma günü sabah saat 9.15 de bankada idim. İlgiliye vadeli hesabımı tekrar uzatacağımı söyledim ve valör tarihinin, yani başlangıç tarihinin 29. 08.2008 tarihinden itibaren olmasını üstüne basa basa 2 kere dedim.
Çünkü özellikle Garanti Bankası hafta sonu gireceğinden müşteriye bunu belirtmeyerek direk Cuma-Cumartesi-Pazar günlerini başlangıç tarihine almayarak ilk resmi işlem gününe alıyor. Bu da demektir ki sizin paranızı size sormadan 3 gün bedavadan işletmiş oluyor.
Kısacası 29. 08.2008 tarihinde başlatmaları gereken vadeli hesabımı 01. 09.2008 tarihinde başlatarak benim kazanacağım 90 YTL lik paramı banka kendisi müşteriye sormadan ve haksız kendi hesabına aktarıyor.
Müşteri hizmetlerini aradım. Hani reklamları var ya Garanti Bankası'nın haklı müşteri hattı diye. 444 0338 saatlerce aramama rağmen haklı müşteri hattında muhatap olacağım kimse çıkmadı.
Santral açıyor, bekleyin, sıradasınız diyor ama kaç saat bu böyle sürdü. Neticede derdimi anlatacak o hattan kimseye ulaşamadım. Yine inatla hesabım olan bankayı aradım. Onlara neden bu yanlışlığın olduğunu sordum, bana cevap veremediler.
Biz sizi arayacağız dediler ama daha aranacağım. Kısaca Garanti Bankası gerçekten müşterileri uyarmadan, sistemi izah etmeden, sistemin açıklarından ve müşterinin bilgisizliğinden resmen faydalanarak müşterileri mağdur ediyor.^^ |