355270 |

| GARANTİ'de Müşteri Temsilcisine Bile Ulaşamıyorum!
ARAS16
[06 Eylül 2008, 09:00]
İki gündür internet adresinizden ve 444 ile başlayan bütün numaralarınızdan istediğim kendimle ilgili bilgiye ulaşamamaktayım. Üstelik bankanız tarafından verilmiş olan müşteri numaramın doğru olmadığı söylenerek telefon hattı kesiliyor ve ben bir müşteri temsilcisine bile ulaşamıyorum.
İstediğim bilgi sadece birkaç ay öncesine ait kart ekstrem çünkü aldığım bir üründe sorun çıktı, faturayı bulamadığım için kart ekstresi de olur dediler ama ben yıllardır kartını kullandığım bankanın hiçbir şekilde aşılmaz duvarlarını geçemiyorum. Bu durum da beni normal olarak rahatsız ediyor.
Ayrıca internet bankacılığı için şifre alma yolunu kullanmak istedim ama cep numaram kayıtlı olmadığı için mümkün olamayacağı yazısı ile karşılaştım ekranda. Birincisi bu ülkedeki herkes cep telefonu kullanmak zorunda mı? İkincisi numaram kayıtlı değilse eğer nasıl oluyor da Garanti Bankası bazı bilgilendirmeler için beni cep telefonumdan arayabiliyor?
Ayrıca telefon numaram kayıtlı değilse hemen hat mı kesilmeli yani telefonu yüzümüze kapatmak zorunda mı Garanti Bankası? Bu sorularıma cevap alabilirsem inanın çok mutlu olacağım. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Belki bizim için de bazı kolaylıklar yaratabilirsiniz o zaman. Ayrıca bu konuyu önce haklı müşteri hattına yazdığımı ama işleminizi gerçekleştiremiyoruz, daha sonra tekrar deneyiniz mesajı ile karşılaştığımı da eklemek istiyorum. % |