ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

GARANTİ'de Sorulmadan Açılan Hesaplar mycl  [11 Eylül 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın müşteriyi kaile almayan hizmet anlayışını temsil eden yetkililere soruyorum:

Bana sorulmadan güya iyilik yapıyormuşsunuz gibi hareket etmek ne demek? Size bu yetkiyi kim verdi?

Bana telefon açılıp "sorulmuyor", sadece haber veriliyor. Sonra bir mail geliyor:

Tek hesabınız, isteğiniz doğrultusunda Garanti *** şubesindeki ***** no'lu vadesiz YTL hesabınıza bağlı olarak, 1. 000, 00 YTL limitle kullanımınıza açılmıştır.

Elma hesabı denilen hesap da bu şekilde sorulmadan açılıyor ayrıca.

1. Böyle bir isteğim olmadığı halde isteğiniz üzerine açtık ne demek?

2. Bana sorulsa "hayır açmayın" diye cevap veririm. Ama sorulmuyor, 1000 YTL para çekebilirsiniz deniyor.

3. telefon edip kapatmak istediğimde şubeye gidin diye cevap veriliyor.

İşimi bırakıp, vasıtam da yokken bankanızın şubesine gittiğimde, zaman ve para kaybımı siz mi karşılayacaksınız?

Bu parayı istemediğimi ve hiç çekmeyeceğimi düşündüğünüzde*, keylogger, javascript attack, dictionary attack veya shoulder surfing sebebiyle karşılaşabileceğim bir güvenlik problemi durumunda, hırsıza kullanabileceği 1000 YTL daha verdiğiniz için teşekkürler.^^

Arkadaşına Gönder

14.09.2008

Sayın Mustafa Metu ' nun şikayeti hakkında,

Müşterimize siteye vermiş olduğu ve bankamızda kayıtlı olan diğer telefonlardan ulaşılamamıştır. Mail yoluyla telefonlarını yeniden belirtmesi istenmiştir. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında bilgi verilecek ve siteye bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338

12.09.2008 mycl
Şikayetimin altında garanti bankasının mesajı var;
* şikayetimle ilgili görüşüldüğünü,
* elma hesabı hakkında bilgi verildiğini,
* elma hesabı kullanmaya kararverdiğimi söylüyor.

- Şikayetin sahibi Mustafa Metük değil, acaba kimle görüştünüz?
-Elma hesabının ne olduğunu zaten biliyorum ve 7-8 ay kadar önce şubeye giderek kapattırdım.
-Şikayet elma hesabıyla ilgili değil, lütfen en azından ne yazdığını okuyun. Şikayet Tek Hesap isimli bir uygulama hakkında.
-Ne elma hesabı ne de Tek Hesap kullanmaya karar vermedim, kendiniz uydurmuşsunuz.

Garanti bankasının, görülmediğim ve görüşülmediğim halde şikayetimin altına görüşüldü yazması, şikayetleri çözüyor imajı veren sahte anlayışını ortaya koyuyor.

Kimden kime şikayet edelim bilemedim.

sikayetvar.com mesajlarımı olduğu gibi yayınlarsa sevinirim. Teşekkürler.

11.09.2008

Sayın Mustafa Metük ‘ ün şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Elma Hesabı hakkında detaylı bilgi verilmiştir.Müşterimiz Elma hesabını kulanmaya karar vermiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .