ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Kredi Kartı İstemiyorum PcKuRt  [15 Eylül 2008, 09:00]
Daha önceki şikayetim üzerine Garanti Bankasından kredi kartımı iptal ettirdim. Bir müddet sonra müşteri hizmetleri neden kapattığımı öğrenmek için benimle irtibata geçtiler. Bende nedenini söyledim. (fazla kredi kartım olduğunu bunlara zaten borcum olduğunu ve birde üzerine bunların kart ücreti olduğunu vb. ) bende bu yüzden istemediğimi söyledim.

telefondaki bayan bana madem öyle o zaman size Garanti Bankasının flexi card'ını verelim dediler bende hayır dedim. Bunun kart ücreti olmadığını söyledi. Bende tabiri inanmadım bana gerçek olduğunu flexi kredi kartının kart ücreti olmadığını söyledi.

Tabiri bende mecburen inandım ve kredi kartını gönderin dedim. Neyse sonra bir bakalım dedim nasılmış bu flexi card diye. O ne evet kart ücreti olmadığı doğru fakat aylık 500 YTL-3000 YTL arası aylık harcama sözü verirsek, 30-200 YTL arası bir bonus kazanacakmışım ve kazandığım bonus ta kart ücretinden düşecek hatta sıfırlanacakmış. Böylelikle benim cebimden kart ücret parası çıkmamış olacakmış.

Yani işin özü her ay..... YTL kadar para harcıyorum diyene kart ücreti yokmuş. Bana müşteri hizmetleri böyle bir şey söylemediği için kabul etmiştim. Ama şimdi uyandım. Artık kredi kartını istemiyorum. Kuryeden de teslim almayacağım. Bir de öğrendikten sonra defalarca 444 0 333 ve 444 0 338 aramama rağmen bir türlü ulaşamadım.

Hatta flexi card internet sayfasından bana ulaşmaları için mail atmama rağmen bana bir cevap gelmedi. Sikayetvar.com sayesinde sesimizi duyuralım ve benim gibi kimse telefonda gaza gelmemesi için yazmak zorunda kaldım.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
15.09.2008

Sayın Murat Bozkurt ' un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek konu hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .