359308 |

| GARANTİ'nin Üyelik Aidatı Israrı!
agundur
[15 Eylül 2008, 09:00]
Garanti Bankası müşterisi olarak ilk öncelikle kart üyelik aidatı adı altında her yıl alınmak istenen ücreti her seferinde telefonla 444'lü telefondan arayarak itiraz ediyordum. Ancak sanırım bu yıl kanunlarda ve yürürlükte bir değişiklik olmuş ki müşteri hizmetlerinde karşıma çıkan bayan itiraz talebimi alamayacağını, bunu ödemek zorunda olduğumu ya da önümüzdeki 3 ay için her ay 400 YTL harcama sözü verirsem 35 YTL Bonus kazanacağımı söyledi. Ama yine de bu parayı ödemem gerektiğini, Bonus'u ayrıca kazanacağımı söyledi.
Ben de bu ücreti ödemeyeceğimi, harcama sözü de vermeyeceğimi, gerekirse de kartımı iptal edeceğimi söylememe rağmen umursamaz tavırlar hala devam etti ve ben de kartımı iptal ettim.
Tüm hesaplarım Garanti Bankası'nda olduğu için her yıl zaten benden hesap kullanım ücreti alıyorsunuz, harcamalarımı ve tüm havale, EFT işlemlerimin tamamını bankanızdan yapıyorum ama hala üyelik aidatı adı altında para istiyorsunuz. Pazartesi günü ilk işim gidip diğer tüm hesaplarımı da kapatmak olacak. Şimdi soruyorum Garanti Bankası yetkililerine; müşteri kaybetmek sizler için bu kadar basit ve kolay mı?% |