ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Kredi Kartım Ne Zaman Gelecek Bonuslarım Ne Olacak karizmali  [19 Eylül 2008, 09:00]
Garanti Bankası tarafından adınıza gönderilen kredi kartı 22.07.2008 tarihinde Kuryemizin adresinize yaptığı ziyaret sonucunda teslim edilememiştir. Gönderinizi size ulaştırabilmemiz için (4581453144) referans numarası ile 0 212 4440327 no'lu çağrı merkezimizi 7 gün 24 saat (resmi tatiller ve dini bayramlar Dahil) arayabilir, Aktif.com adresinden aynı referans numarası ile talimat girebilir veya acm@aktif.com adresinden e-posta ile bize ulaşabilirsiniz.

Bize elektronik ortamda verilen adresleriniz aşağıdaki gibi olup, gönderi güvenliğiniz açısından yalnızca bu adreslerde teslimat yapabiliriz. Bunların dışında bir adreste teslimat yapılmasını istiyorsanız Garanti Bankası'nı aramanız gerekmektedir.

Bize gelen mesaj böyleydi. Garanti Bankasını aradım tekrar kart çıkarmaları konusunda. Tamam dediler... Tekrar kart çıkarttıklarını ve aktif iletiye teslim ettiklerini (hatta acil talimatlı olarak)ilettiler. Hatta adres değiştirdiğimiz için yeni adresimize acilen göndereceklerini kaydettiler. Ben aktif iletiyi ve Garanti Bankasını en az 5'er kez aradım durumla ilgili olarak.

Bize yardımcı olmalarını bırakın sinir krizine soktular... (telefonumu kırdım. )bugün gelecek yarın gelecek deyip duruyorlar. Sayın Garanti Bankası ve aktif ileti cidden bizim kart daha ne zaman gelecek... Cinnet geçirip televizyonlarda haber olduktan sonra mı?

Ayrıca Shell'deki kampanyada 25 YTL'lik bonus kazanmıştım 16.09.2008 itibariyle bonusumu iptal etmişsiniz. Sizce bu haksızlık değil mi? hem kartımı göndermeyin kartımı kullanamayayım. Hem de ayda yılda bir kazandığım bonusumu kartı göndermediğiniz için kullanamayayım.

Bu Avrupa ülkelerinden birinde olsa ciddi anlamda ceza alırsınız. Ama burası maalesef Türkiye yapanın yanına kar kalıyor. Yapmaya devam edin. Bonus kazandırdığınızı zannediyorsunuz ama kaşıkla verdiğinizi(hiç vermiyorsunuz aslında) kepçeyle alıyorsunuz.

(15 Ağustos 2008 hesap kesim tarihli ekstremde 40 YTL kart aidat bedeli aldınız) bu bedeli göndermediğiniz kartım için mi kesiyorsunuz acaba merak ettim? Ben de kullandığım bir kartınız haftalardır bulunmuyor. Bizden en azından yazılı olarak özür dilenmesini istiyoruz.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
19.09.2008

Sayın Ali Soysaltürk ' ün şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek detaylı bilgi verilmiş olup, konunun takibimizde olduğu ve kendisi ile tekrar irtibata geçerek sonuç hakkında bilgilendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .