ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

GARANTİ BANKASI Benden Habersiz Sigorta Yaptırmış goday  [22 Eylül 2008, 09:00]
Garanti Bankası Adana İnönü şubesinden almış olduğum Bonus kredi kartı ekstresinde 13 Ağustos 2008 tarihinden itibaren 6.85 YTL değerinde Eureko Sg adına kesilmiş olan tutarı ( 6.85x2 ay ) görüp telefonla 4440334 numaralı hattı aradığımda beni Eureko Sigorta'ya yönlendirdiler.

Araştırmamda 13 Ağustos 2008 tarihinde Adana İnönü Garanti şubesi tarafından adıma sigorta başlatıldığını öğrendim.

Ancak ben 4 senedir Kütahya'da ikamet ettiğimden Adana İnönü şubesiyle herhangi bir ilişkim yoktur. Banka şubesinden bir görevli (kim olduğunu öğreneceğim ve yasal olarak suç duyusunda bulunacağım) benim kredi kartı numaramla benden habersiz olarak; altımda imzam bile olmadan adıma bir sigorta sözleşmesi düzenliyor ve bunu uygulamaya sokuyor.

Şube çalışanı kredi kartı numaramı böyle bir olayda kullanabiliyorsa neden yasadışı bir olayda kullanamasın?

telefonla kesintileri iptal ettirmek istediğimde ise bugünden itibaren iptal edilebileceği; 13 Ağustos'tan bugüne kadar geçen süre zarfındaki gün sayısı kadar kesintiyi de iade edemeyeceklerini söylüyorlar.

Benim bile haberim olmayan bir sigorta sözleşmesiyle kesilen ücretin tamamının kredi kartına iadesini istiyorum. Ayrıca benden habersiz kredi kartı numaramla yapılan bu girişim için savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı yetkililere de bildiririm.^^

Arkadaşına Gönder

24.09.2008

Sayın Olgaç Fazlı ' nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek konu hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

22.09.2008

Sayın Olgaç Fazlı ' nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek detaylı bilgi verilmiş olup, konunun takibimizde olduğu ve kendisi ile tekrar irtibata geçerek sonuç hakkında bilgilendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .