363142 |

| GARANTİ BANKASI Onaysız Açılan Elma Hesabı Yüzünden Çektiklerim
ghost20002
[24 Eylül 2008, 09:00]
Yaklaşık bir ay kadar önce Garanti Bankasından bir hesap açtırdım hesap açma esnasında oradaki görevli bayan bana hesabınız elma hesabı olsun mu diye bir soru yöneltmedi. Ve bu soruyu yöneltmemesine rağmen ve benim hiç bir suretle bu konu ile ilgili ıslak imzam bulunmamasına rağmen açtırmış olduğum hesap elma hesabıdır.
Daha sonra elma hesabının ne işe yaradığını bilmeyen ben hesabımda hareketler görmeye başladım. Çalıştığım iş nedeni ile bankaya epey bir süre uğrayamadım. Daha sonra bankanın İstanbul Kadıköy deki bir şubesine gidip elma hesabını iptal ettirmek istediğimi belirttim. Oradaki bayan gerçek şubem ile irtibata geçerek elma hesabını iptal edeceğini belirtti.
Aradan 5 gün kadar geçtikten sonra tekrar hesabımda oynamalar gördüm. İptal edileceğini söyleyen bayanda zamanında bu hesabı iptal etmemişti: benim onaylamadığım bir şekilde benim hesabımda banka oynamalara neden oluyordu. Daha sonra bu işlem ile ilgili müşteri hizmetlerine ulaşmayı denedim. Evet denedim diyorum çünkü doğru birimi bulasıya kadar canım çıktı.
Kadıköy şubesindeki bayanın hatta en başta hesabımı açan bayanın dikkatsizliği, ilgisizliği, kafasına göre hareketi yüzünden bütün bunlar başıma geldi. Neyse telefonda doğru birimi bir 5-6 aramadan sonra bulduktan sonra oradaki görevli elma hesabımın iptal olduğunu belirtti. Fakat hesabımda 850 YTL civarında para olması gerekirken 150 YTL vardı.
Kadıköy deki şubede görevli arkadaş hesabı iptal ederken 700 YTL civarındaki paramı elma hesabındaki fonda bırakmış bozdurmamış. Dediğim gibi ben elma hesabının ne işe yaradığını bilmiyorum ve de öğrenmekte istemiyorum. telefon bankacılığında bu fonun bozulması için onay verdim. Ve sonunda hesabım normale döndü. Yalnız bana bütün bu olaylara yaşatan ilk hesabımı açan bayandan şikayetçiyim. Bilecik Bozüyük teki bayan arkadaşımla aynı anda hesap açtırmama rağmen benim hesabımı elma hesabı arkadaşımınkini normal hesap açtı ve ben mağdur kaldım.
Benim onayım alınmadan yapılan bu dikkatsizliği her yerde anlatıyorum, insanları benim gibi mecbur değillerse ki benim mecburiyetim maaş ödememi bankanızdan almış olmam başka banka ile çalışmalarını söylüyorum. Birde kredi kartı ister misiniz diye sormaz mı telefondaki görevli bırak dedim ya lanet olsun bir daha problem yaşamak için mi? |