363172 |

| GARANTİ BANKASI Yıllık Kart Ücretini İptal Etmek İçin Aylık 550 Ytl Harcama Yapmamı İstiyor
UGURZCAN
[24 Eylül 2008, 09:00]
6 yıldır bonus kart kullanıyorum ve maaşımı da garanti bankasından alıyorum. Kartı size vermek için kırk takla atıyorlar ondan sonra her yıl kart ücreti alıyorlar. Eylül ekstremde 50 YTL kart ücreti alındığını görünce telefon ettim.
telefondaki bayana yıllardır bu kartı kullandığımı, harcamalarımın 1000 YTL'nin pek altına düşmediğini ve ödemelerimi düzenli olarak (peşin)yaptığımı bu kart ücretinin iptalini istediğimi söylediğimde verilen cevap; aylık 550 YTL alışveriş yapma sözü verirseniz iptal edebiliriz dedi.
Böyle saçma bir şey duymamıştım hiç. Resmen cezalandırılıyorum. Bu, madem bizim bankanın kartını kullanıyorsunuz ve düzenli ödeme yapıyorsunuz o zaman size yıllık 50 YTL ceza kesiyoruz demektir bana göre.
Maaşımı da garantiden aldığım için diğer kredi kartlarımı iptal ettirmiştim. Şimdi bonusu iptal ettireceğim kart ücreti almayan bir sürü banka var onlardan bir tane alacağım. Aynı şekilde eşime gelen (world)yıllık kart ücretini eşim bankasını arayarak düzenli ödeme yaptığını ve bu ücretin iptalini istediğinde bir iki dakikalık bir kontrolden sonra hay hay ödemeleriniz düzenli ücreti iptal ediyoruz oldu ve 2 gün içinde işlem gerçekleşti. |