ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Her Ay Alınan Ekstre Basım Ücreti ebd  [26 Eylül 2008, 09:00]
Değerli Garanti Bankası haklı müşteri birimi daha öncede kullanmış olduğum vadesiz hesabımla ilgili bir sorunumda da yardımcı olduğunuz için yeniden çağrı merkeziniz aracılığı ile değil buradan yazmayı uygun buldum.

Ankara 710 kodlu şubenizde bulunan vadesiz hesabım ve bu hesabıma bağlı bulunan kmh hesabım için her ay 3.50 YTL'lik ekstre basım ücreti alınmaktadır. Çağrı merkezinize bu ekstreyi istemediğimi zaten fiziki olarak da elime geçmediğini söylediğimde bir şey yapamayacaklarını bunun iptalini ve/veya adres değişikliği işlemini yalnızca ilgili şubeden yapabileceğimi söylediler.

Eğer böyle bir şey için şubeye gideceksem o kadar internet bankacılığı, telefon bankacılığı vs. reklamı yapmayın lütfen. Günümüzde diğer bankalar çağrı merkezlerinden her türlü işlemi yapabilirken böylesine basit bir işlem sizde nasıl yapılamaz, yapılsa da bu 3.50 YTL'yi ödemek istemiyorum zaten ekstremi internet bankacılığından alabiliyorum.

Bana ekstre basılmasa da olur. Eğer basımı zorunlu ve bu 3.50 YTL'yi de her ay almak durumundayız diyorsanız en kısa sürede kullanmış olduğum 4 adet ana ve ek kartım ile, kmh hesabım, internet bankacılığım, telefon bankacılığı ve otomatik ödeme talimatlarım gibi sizin için önemli olan tüm ürünlerimi iptal edeceğimi ve bunu da çevremle paylaşacağımı üzülerek bildirmek durumundayım.

Çünkü muadiliniz olan diğer bankalar bu tarz küçük hesaplarla uğraşmamakta ve bir şey için ücret aldıklarında da tam karşılığını vermektedirler.3.50 YTL'lik ekstre basım ücreti olamaz, bir top a4 kağıt neredeyse o kadar. Ki siz bir sayfa için alıyorsunuz. Diğer bankalar bu tarz bir ücret almamaktadır.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
26.09.2008

Sayın Efkan Boran Dilek ' in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek konu hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .