ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TUR'la Sorunlar Bitmiyor selimguler  [19 Ağustos 2008, 09:00]
Otel'e sabah ulaşmamıza rağmen akşam 16.00'ya kadar oda verilememiştir. Sonrasında verilen oda ise çift kişiye tek büyük bir yatak verilmiş, alınan diğer 3 kişilik oda balkonsuz ve çatı katı olarak tahsis edilmiştir.

Otelde anı tur yetkilisi bulunmamaktadır. Anı tur yetkilileri arandığında, sözleşmede balkonlu bir oda verileceği yazmadığından bu konuda bir sorun olmadığını belirtmişler, gecikmeden dolayı paramızın iadesi istendiğinde ise bunun ancak 14 gün önce yapılması gerektiği bize bildirilmiştir oysa zaten rezervasyonu bir gün önce yapmıştık.

Otel içerisinde bizimle aynı sorunu yaşayan bir çok insanla karşılaştık. Tabiki yabancı misafirlere karşı daha yardımsever tavırlar sergilendi. Otel 4 yıldızı almak bir yana düzgün incelendiğinde kesin kapatma cezası alacak bir oteldir.

Oda da sürekli olarak havlu bulunmama, temizlenmeme yada klima arızaları gibi sorunlarla boğuştuk. Bunun sonrasında HD olarak çalışan Pineta Club Oteli önünde silahlı birinin ateş etmesi olayı yaşandı, moraller bu kadar bozuk iken birde üstüne yemeklerin gerçekten kötü ve yemek salonunun yemek kokuları ve dumanına boğulmuş artı klimasız olduğunu gördük.

Neticede Anı Tur rehberi bize ulaştığında bizim sorunlarımızı çözmek bir yana dursun adam bize gezi turları satmaya çalıştı ve yabancı turistlerle yaşadığı gecelik ilişkileri anlattı. (Ciddiyete bakar mısınız?) Netice itibari ile eğer Anı Tur ile Marmaris'e giderseniz bu tip sorunlarla karşılaşacaksınız.

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
05.09.2008

Sayın misafirlerimizn şikayetlerine sırasıyla cevap vermemiz gerekirse;
Tüm tesislerde odalara giriş saati 14:30 olup bu bilgi, rezervasyon esnasında yazılı ve sözlü olarak miafirlerimize verilmiştir.Ancak sayın misafirlerimizin tatile çıktığı dönem olan Ağustos ayı,Türkiye'de bütün otellerin tamamen yoğun olduğu dönem olduğundan ve otelde diğer konaklayan misafirlerin odalarını geç boşaltmasından ve temizlik yapıldığından dolayı 30dk.gibi bir gecikme ile misafirlerimizin odaları teslim edilmiş ki bu gecikmede acentemizin hiçbir suçu bulunmayıp tamamen tesisten kaynaklanmaktedır.Pineta Club Hotel'de günlük olarak yemekler ve mezeler hazırlanmakta, hergün iki çeşit et yemeği ve ayrıca show yemeği yapılmaktadır. Tesiste havlular üç günde bir isteğe bağlı olarakta hergün değiştirilmektedir
.%100 müşteri menuniyetini ilke edinmiş bir firma olarak misafirlerimiz ile rezervasyonun başından sonuna kadar ilgilenildiğini belirtir,Sayın misafirlerimizin Anı Turu tekrar tercih etmeleri halinde kendilerine V.I.P misafirlerimize uyguladığımız konsept hiçbir ücret talep edilmeden uygulanacak olup kendilerini memnun etmek için acentemiz tüm imkanlarını kullanacaktır.
Anı Tur Halkla İlişkiler Departmanı