355255 |

| ANI TUR Kıbrıs Tatilimizin Son Günü Yaşadığımız Büyük Sorun!
usawat
[06 Eylül 2008, 09:00]
Ailem ile birlikte (eşim ve 1,5 yaşında olan oğlum) Anı Tur'un Ankara'da yerleşik bir acentesi aracılığı 20 Ağustosta başlayan 4 gece 5 gündüz yarım pansiyon bir tatil paketi satın aldık.
Tatilimiz güzel başladı. Girne'de Vuni Palace Hotel'e tatil paketinin içinde satın aldığımız havaalanı karşılama ve bırakma hizmeti sunan Anı Tur'un Kıbrıs acentesi olan firmaya ait bir araç aldı ve bu aracın sorumlusuna ve otele döneceğimiz günü ve varış saatimizi bildirdik. Araç yetkilisi olan beyefendi bize döneceğimiz gün olan 24 Ağustos günü bizi 16 uçağına götürmek için 14.00'de geleceğini sözlü olarak beyan etti. Biz de aracı beklemeye saat 13.00'te başladık.
Otel resepsiyonu aracılığı ile firmaya 14.00 sularında ulaşabildik. Firma bize alana yetişeceğimizi, merak etmememizi bildirdi. Biz de ailemle birlikte beklemeye başladık. Fakat firma yetkilisi otele 100 kilometreden daha uzak mesafede olan aracı bize yönlendireceğine bize taksiye binmemizi önerseydi biz alana yetişebilirdik.
Yaşanan bu sorundan dolayı doğan kaybımız; 2 kişi konaklama bedeli (indirimli) 200 YTL + Kıbrıs'tan sonra tatilimize devam edeceğimiz Antalya Patara'ya bizi götürecek olan araca ödediğimiz 170 YTL + havalimanında yaşadığımız ve paha biçilemeyecek olan stresimizi ekleyebiliriz.
Anı Tur çözüm için bir şey önerdi mi? Hayır. Fakat İstanbul merkez ofisten operasyon sorumlusu bir beyefendi sadece kusura bakmayın Türkiye'ye döndüğünüzde Kıbrıs sorumlumuz sizi arayacak dedi ama ne arandım ne de bir özür dilemesi gerçekleşti. Umarım Anı Tur yetkilileri bu şikayeti ciddiye alır ve bana yazılı olarak bir bilgi verir.% |