ŞikayetVar

Sonraki >>

Adidas

209729

ADIDAS Ayakkabı Ayağımı Yara Yaptı mctoraman  [08 Eylül 2007, 08:30]
Stella Mccartney koleksiyonundan 07.03.2007 tarihinde Asheni adlı ayakkabıyı 132 YTL vererek aldım. Ayakkabı ayağımı topuk kısmından vurdu, vurmakla da kalmayıp oldukça kötü yara yaptı, parçaladı.

Değil Asheni ayakkabısını; başka bir ayakkabıyı bile acıdan giyemiyordum. Bunun üzerine Adidas'a ürünü test için geri yolladım fakat olumsuz cevap aldım. Üründe herhangi bir materyal bozukluk olmadığını fakat ayağıma küçük geldiği için topuğumu rahatsız ettiği söylendi.

Ancak ayakkabı numara olarak gayet rahat ayağıma oluyor, kaldı ki ayakkabıyı alırken bir büyük numarasını denemiştim ve oldukça büyüktü. Ayakkabı vurmasın diye giydiğimden daha büyük bir numara alma fikri bile komik.

Sadık bir Adidas müşterisiyim, Stella Mccartney koleksiyonundan Hasma isimli ayakkabısını da kullanıyorum ve gayet memnunum. Çünkü oldukça esnek ve rahat bir ayakkabı, ancak Asheni'nin topuk kısmı çok sert.

Cevahir'deki Adidas çalışanlarının tavsiyesi üzerine Adidas'ın ortak çalıştığı bir lostro salonuna gidip ayakkabıyı gösterdim. Ayakkabının arkasının yumuşatılamayacağı söylendi, taban koyulduğunda da hala ayağımı zorlayıp, acıtıyordu.

Adidas müşteri ilişkilerinin makul davranıp ürünü geri alacağını umuyorum. Tüketici ürün inceleme kabul formu'nda bulunan takip no'su b30587. ^^

Arkadaşına Gönder

Adidas
10.09.2007

Sayın İlgili,

Tüketicimiz Ceylan Toraman 03.09.2007 tarihinde adidas Müşteri Hizmetleri arayarak şikayeti ile ilgili kendisine bilgi aktarılmıştır.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri