ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'tan Süper Sorunlu Super Star Modeli tatlıdarkness  [20 Eylül 2007, 09:00]
Taksim Adidas Performance mağazasından aldığım ayakkabımı 2 ay kullandım ve derisinde dökülmeler soyulmalar oldu. Arkalarında ve yanlarında olan bu soyulmalar nedeni ile mağazaya ürünü götürdüm. İnceleme sonucunda ret yanıtı geldiğini söylediler.

Neden ret yanıtı geldiğine dair açıklama istediğimde call centerdan hiçbir bilgi vermediler. Ben 10 yıllık Adidas kullanıcısıyım, bu yıllar içinde aldığım hiçbir ayakkabımda olmayan bir sorun nedeni ile üründen memnun kalmadım çünkü bu ürünü 2 ayda toplam 6 kez kullanmışımdır ve oluşan soyulma kot pantolonun paçasının geldiği noktalardır.

Bunu call centerla konuştuğumda hiçbir şekilde yapıcı davranmadılar. Test bölümünüzle konuşmak istiyorum, nasıl test yapıyorlar bilmek istiyorum dedim, yine yanıt yok. Adidas markasının ürününün arkasında durmasını beklerdim. Kendi şikayetimi girmeden önce bu ürünle ilgili başka şikayet var mı diye baktım, var. Bu demek oluyor ki bu ürün problemli.^^

Arkadaşına Gönder

21.09.2007 tatlıdarkness Sayın Yetkili,

Ayakkabı ile ilgili tek sorunlu kişi ben olsam dediğiniz konuda haklısınız ama hem şikayetimvar.com hemde diğer tüketici sorunlarını içeren internet sitelerini incelerseniz aynı üründe hemde tesadüf aynı sürelerdi değişik zamanlarda girilmiş aynı şikayet sözkonusu. Benim ayakkabımın eğer sorunu sadece bende olmuş olsa haklı olabilirsiniz ama toplam 50 nin üzerinde şikayet var ise o zaman bu üretim hatasıdır. Bunu firma olarak kabul etmeniz ve bu ürünün değişimine gitmenizdir doğru olan. bu konuda tüm şikayet sitelerine gerekirse tüm medyaya mailler atıp görüşmeler talep edeceğim. Ben 10 yılda 100 e yakın adidas kullandım neden hiçbirinde olmadı da bu superstar -2 dediğiniz modelde oldu??? gerekirse tüm sorunla olan arkadaşları biraraya toplayıp imzalar alıp bunu ilgili tüm makamlara göndereceğim. Para kolay kazanılmıyor ve verdiğimin karşılığını almak istemem kadar doğal birşey olabilir mi? Deri dökülmesi normal değildir bunu normal diyen testlerinizin hangi şartlarda yapıldığını görmek istiyorum. Adidas gibi bir markanın arkasında durması gerekir ürünlerinin. Beni bu konuda acil bilgilendirin lütfen aksi takdirde dediğim gibi tüm enerjimi bu konuya harcayacağım. Gerekirse taksimde mağazanızın önünde pankart açacağım. İnsanları saf yerine koymayın rica ederim bizler iş sahibi kariyer sahibi insanlarız bu kadar küçük şeylerin peşinde koşmayız eğer hakkımız yenmiyor ise!!!!

Canan KARANLIK