ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Ayakkabımın Ayağıma Verdiği Rahatsızlık! mtrxxy  [20 Eylül 2007, 09:00]
28.08.2007'de 0012 numaralı fatura ile aldığım 665730 article Superstar 2g Lıght model ürününüzü 8 gün sonra üzülerek iade etmek zorunda kaldım. Giydiğim süre içerisinde (sağ burunda bulunan lastik parçadan kaynaklandığını sandığım) sağ başparmağıma yandan baskı yaparak ayak kemiğime inanılmaz bir ağrı ve acı veriyordu. Fakat uzmanlarınız tarafından incelenen ürününüz kusursuz olarak nitelendirildi.

Belki sorun bendedir belki ayağım alışır diyerek ürünü tekrar mağazanızdan aldım ve denemek istedim ama iadeden aldığım 3 gün süre zarfında aynı ağrı ve acı devam etti. Ayakkabıyı çıkarttığımda bile çıplak ayakla uzun süre bu ağrıyı çekmek zorunda kalıyorum. Tekrar ürünü mağazaya götürdüm ve mağaza yetkilisi olan bayan ürünü iade alamayacaklarını belirtti.

Severek beğenerek ilk kez aldığım bir Adidas ürünün de böyle bir sorun yaşamak beni gerçekten üzdü, giydiğim süre içeresin de ayağıma verdiği rahatsızlık dayanılmaz boyuta ulaşıyor. %

Arkadaşına Gönder

21.09.2007 mtrxxy Yapılan incelemenizin sonucu bana göre yetersiz ayakkabınızı giydiğim süre içerisinde ayağımda duyduğum ağrı ve acı hiç bir ayakkabıda oluşmuyor sizin ayakkabınızı giydiğimde yürüyüşüm değişiyor, ayakkabıyı 1 gün doktor gözeteminde giyicem ve sonuçları ile birlikte tüketici haklarına gidicem ilk kez aldığım bir ürününüzde böyle bir sonuç almak firmanıza olan bakış açımı tamamen değiştirdi...

Adidas
21.09.2007

Sayın Murat Aksoy,

adidas ürününüz,ilgili SAĞ AYAK KEMİĞİNDE ÇOK ACI VERMESİ şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş
ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun KUSUR NİTELİĞİ TEŞKİL EDEN HERHANGİ BİR BULGUYA RASTLANILAMADIĞI sebebiyle,talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri