ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Fiş Olmadığı İçin Hatalı Ayakkabıya Bakmadı Bile! tulgay06  [03 Ekim 2007, 09:00]
Yaklaşık 2 ay önce Ankamall içindeki Adidas ayakkabı bayisi Yaprak Tuhafiye'den oğluma ayakkabı aldım. Okullar açılınca giysin diye. Barkot no: 462742 rıo plus k. Daha 10 gün giymeden ayakkabının önü açıldı. Mağazanın satış fişini bulamadım ama ayakkabının kutusu durduğu için sorun olmayacağını düşündüm.

Bugün ilgili mağazaya durumu anlattım. Ama önce satış fişini istedi. Kaybettiğimi söyledim ama barkot numarasından siz bulabilirsiniz dedim. Ne yazık ki Adidas gibi bir ayakkabının neresi açılmış diye bakmadılar bile ve satış fişi olmadan bir şey yapamayız dediler. Sorun olan ürünün kimlik numarası belli, buradan gerekli tüm bilgilere ulaşılmaz mı sizce?%

Arkadaşına Gönder

04.10.2007 tulgay06 Adidas 24/04/1996 tarih 22620 sayılı resmi gazetede yayınlanan 54 no lu KDV genel tebliğinin B bendi uyarınca satış fişi veya faturası ibraz edilmeyen ürünlerle ilgili herhangibir işlem yapamayacaklarını üzülerek bildiriyorlar. 03.10.2007 tarihinden itibaren şahşım ve çevremdekilere Adidas'ın hiç ürününü almayacağımızı resmi gazeteden değil ama burdan ilan ediyorum. Benim derdim ayakkabıya verdiğim 70-80 ytl yi geri almak değil ayakkabının sorunu çözüp bundan sonraki üretimlerinde gerekli değişikliği yaptırarak Adidas'ın bu tür şikayetlere maruz kalmamasıydı.
şikayetvar yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla
Turgay ALICI

Adidas
03.10.2007

Sayın Turgay Alıcı,

24/04/1996 tarih 22620 sayılı resmi gazetede yayınlanan 54 no lu KDV genel tebliğinin B bendi uyarınca satış fişi veya faturası ibraz edilmeyen ürünlerle ilgili herhangibir işlem yapamayacağımızı üzülerek bildirir, satın almış olduğunuz ürünlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadığınız durumlarda mağdur olmamanız için ilgili ürüne ait satış fişi veya faturasının orjinalini veya nüshasını saklamanız gereğini birkez daha hatırlatır ve spor dolu günler dileriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri