ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

220197

ADIDAS Bir Haftada Açılan Ayakkabıda Kullanıcıyı Suçladı ekilem  [11 Ekim 2007, 09:00]
Manisa Yaşar Turu mağazasından 17.05.2007 tarihinde almış olduğum 125 YTL Adidas markalı 010550 jucurı üründe bir hafta içinde burun kısmında açılma başladı ve üstünden geçen plastik şeritte gevşeme oluştu. Mağaza yetkililerini belirttim. ''Biraz daha giy açılsı,n daha sonra arıza için göndeririz'' dediler.
3 hafta sonra ayakkabıyı arıza nedeniyle göndermek için benden aldılar ve bir buçuk ay sonra kullanıcı hatası yazan bir belgeyle ayakkabıyı elime verdiler. Giymediğim bir ayakkabıda benim nasıl bir hatam olduğunu hala anlamış değilim.

Mağazada çalışan görevlilerden bana ayakkabınızı yapıştırtabiliriz diye bir öneri geldi. Kabul etmedim ve ayakkabıyı bir daha 08.08.2007 tarihinde yeniden arıza nedeniyle gönderdim. Bir ay sonra ayakkabıma kullanıcı hatası verildiği aynı şekilde bana iade edileceği söylendi ama ayakkabı kargoda oluşan bir nedenle elime 28.09.2007 tarihinde geldi.

Benim zararımı karşılayabilmek için de ayakkabımın açılan kısmını yapıştırmaya gönderdiler 17.05.2007 tarihinde aldığım ayakkabı 30.09.2007 tarihinde bana iade edildi. Zararımın Manisa Yaşar Turu tarafından karşılanmasını rica ediyorum.^^

Arkadaşına Gönder

20.10.2007 ekilem ADİDAS müşteri hizmetleri benim bir hafta kullandığım bir ayakkabıda nasıl bir kulanıcı hatası oluşabilir ben hala anlamış değilim. ADİDAS gibi dünyaca ünlü bir markada böle birşeyin olması çok ilgi çekici. ürününüzde kaynaklanan sorun neden sadece sol tekinde oluştu bunu hiç anlamış değilim.ADİDAS firması eskiden en küçük hatayı kendi hatası olarak kabul edİP müşteri memnuniyeti için herşeyi yaparken şu anda üründen kaynaklanan hatayı nie kullanıcı hatası olarak görüyor??? kullanıcı hatası olarak gördüğünüz ürün bir hafta giyilmiş ve burun kısmında açılma başlamıştır ikinci haftada üzerinden geçen plastik şeritte gvşeme oluşmuş ve üçüncü hafta arıza nedeniyle gönderilmiştir.ADİDAS gibi bir markanın ürünlerinin bir haftada açılması firmanız için çok büyük kayıp olacağına inanıyorum ve talebimin yeniden incelenmesini RİCA EDİYORUM...

Adidas
15.10.2007

Sayın Melike Akbulut,

adidas ürününüz,ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun kullanım hatası sebebiyle meydana gelmiş olduğu anlaşılmıştır.Bu durumda talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri