ŞikayetVar

Sonraki >>

Adidas

220889

ADIDAS Ayakkabım Üç Ayda Yırtıldı karabulut10  [16 Ekim 2007, 09:00]
Haziran ayının başında aldığım Adidas Porsche marka ayakkabım yaklaşık bir ay önce yırtılma yaptı. Ürünü incelemeleri için firmaya geri göndermelerini istedim fakat ürüne ait fiş istediler. Ayakkabının yırtılacağını yada bu kadar kısa sürede yırtılacağını düşünmediğim için fişini saklamadım.

Zaten bu marka bir ayakkabının kısa sürede yırtılacağını bilseydim almazdım. Elimde sadece ürünü oradan aldığıma dair kredi kartı extresi var. Bence önemli olan oradan aldığımı ispatlamam, fiş ve fatura firmayı ilgilendirir, zaten eminim bir nüshaları da ellerinde vardır. Ama bu şehirde Adidas almak için başka bir alternatif olmadığından her durumda ilgisizler. Bence onlar için önemli olan sadece müşterinin parası.^^

Arkadaşına Gönder

03.11.2007 karabulut10 Ben zaten o fiş kanununu çok iyi biliyorum. Benim derdim bana çözüm bulmanız, fişsiz ürüne bakamıyoruz deyip konuyu kapatmanız değil. O fişin bir nüshası zaten bayinizde vardır. Fiş ve fatura bayiyi, sizi ve maliyeyi alakadar eder.

Ben tüketiciyim ve sorunum Adidas ile. Ürettiğiniz ayakkabı yırtıldı. Sanki fişi olduğunda yırtılmayacak mıydı? Anlamadınız herhalde, ayakkabıyı iade etmek veya değiştirmek istemiyorum, sadece sattığınız, fiyatı çok pahalı ve kalitesiz olan ayakkabınızı incelemenizi istedim. Acaba bu durum Almanyada olsaydı aynı muameleyi yaparlar mıydı?^^(225774)

Adidas
17.10.2007

Sayın Ali Karabulut,

24/04/1996 tarih 22620 sayılı resmi gazetede yayınlanan 54 no lu KDV genel tebliğinin B bendi uyarınca satış fişi veya faturası ibraz edilmeyen ürünlerle ilgili herhangibir işlem yapamayacağımızı üzülerek bildirir, satın almış olduğunuz ürünlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadığınız durumlarda mağdur olmamanız için ilgili ürüne ait satış fişi veya faturasının orjinalini veya nüshasını saklamanız gereğini birkez daha hatırlatır ve spor dolu günler dileriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri