ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

220921

ADIDAS'ın Yaşattığı Ayakkabı Değiştirme Problemi! deepblue1693  [17 Ekim 2007, 09:00]
Denizli Adidas mağazasından Mayıs ayında spor ayakkabısı almıştım. Alırken biraz kararsızlık içinde almıştım. Ertesi gün ayakkabıyı tekrar götürdüm başka bir model almak için. Onlar da olur verdi ve başka bir model baktık. Ancak çok az model vardı ve beğendiğim bir model çıkmadı. Çok uğraştım bir model beğenmek için ama olmadı işte.

Aslında beğendiğim modeller vardı ama o modellerinde numaraları yoktu. En sonunda ayağımı yanlardan sıkmasına rağmen bir model seçtik. Satış elemanı bana "ayakkabının açma yapabileceğini, o yüzden biraz denememi, hemen karar vermemem gerektiğini" söyledi. Ben de sadece 1 gün denedim, o da mağazadan eve gidene kadar. Ama ayakkabı içime sinmediği için bir daha hiç uğraşmadım ayakkabının açılması için. Ve ertesi gün tekrar mağazaya gittim iade etmek için.

Bana iade yapamayacaklarını, ancak başka ürünlerle değiştirebileceğimi söylediler. Ben ayakkabı almak istediğim için o teklifi kabul etmedim. Çözüm olarak bana "ürünü kullanmadıkça ve fişini kaybetmedikçe istediğiniz zaman değiştirebiliriz dediler". Yani amaç yeni modeller geldiğinde tekrar gidip bakmaktı. Üniversitede okuduğum yaz tatili için memlekete gittim. Aradan 3 ay gibi bir süre geçti. Tekrar Denizli'ye döndüğümde değiştirmek amacıyla gittiğim mağazadan geri çevrildim. Ve değiştirmek umuduyla gittiğim mağazadan eli boş döndüm. Aslında boş değildi elim; hiç kullanmadığım bir ayakkabı ve bir daha da kullanamayacağım. Bu yüzden çok üzgünüm. Adidas markasını ve ürünlerini sevmeme rağmen artık Adidas'tan ister istemez soğumuş durumdayım. Ve firma yetkililerinden yardım istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Adidas
18.10.2007

Sayın Abdullah Gemicioğlu,

İletmiş olduğunuz yazınızdaki adidas ürünü veya satış noktası ile ilgili şikayetinizin devam etmesi söz konusu ise hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren adidas Tüketici Danışma Hattımıza 0212 337 11 22 numaralı telefondan ulaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri