222088 |
| ADIDAS'tan Aldığım İki Ayakkabı ve İki Problem!
haticeşhn
[20 Ekim 2007, 09:00]
Kartal Ayakkabı Dünyası'ndan 2006 yılında aldığım Adidas ayakkabım 1 ay içinde derileri soyulduğu için kullanılmaz duruma geldi. Bu 1 ay içerisinde ameliyat olduğum ve 2 hafta evde yattığım halde geri kalan 15 günde ayakkabının burnunda ve uç kısımlarında derinin kalkmasından kaynaklanan siyahlıklar oluştu.
Sonuçta 1 ay içinde sadece 10 gün giydiğim bu ayakkabıyı, Ayakkabı Dünyası'ndaki Adidas satıcısına gösterdim ve ürün incelenmek için fabrikaya gitti. Bu süre içerisinde kullanmak için bir ayakkabı almam gerekiyordu ve ne yazık ki aynı hatayı yapıp 1 adet daha 118 YTL'ye bir Adidas daha aldım.
Ürünün tamamen fabrikadan hatalı olacağını düşünerek mağduriyetimin giderileceğini sanmıştım fakat gelen raporda ürünün deformasyon olduğu dışında daha açıklayıcı bir şey yazmıyordu. Şu an 2 Adidas ayakkabım var ve ikisi de aynı şekilde. Demek ki kullanmayı bilmiyoruz. Demek ki müşteri memnuniyeti bu.
Bu kadar para verip olumlu bir yanıt alamıyoruz. Sonuçta artık asla Adidas ayakkabı almam. İki ayakkabı ikisinde de aynı problem ve cevap sadece kendi hatam. Sadece birinde olsa belki problem olmayacaktı ama iki ayakkabı da aynı. Paranla rezil olmak diye buna deniyor galiba. % |