ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Ayakkabım Geç Teslim Edildi! astel  [26 Ekim 2007, 09:00]
Adidas Kale Center Mağazası'nda 04.07.2007 tarihinde Country yetmiş üç ürünü satın aldım. Ürünü bir ay giydim veya giymediğim ürünün bağcık kısmında boya dökülmeleri oldu. Ürünü Eylül ayının başında mağazaya inceleme yapılması için geri verdim; ancak bana mağazadan fatura olmadan ürün incelemesi yapmayacaklarını; ancak yine de gönderelim dediler. Bu konuda haklı olabilirler ve ürün incelenmeden geri geldi. Bu sefer faturayı bulup tekrar incelenmek üzere mağazaya geri gönderdim. Mağaza da bu ürünü tekrar inceleme yapılması için gönderdi. Aradan yaklaşık bir ay geçmesine rağmen ayakkabıdan haber yok.

Dayanamayıp Adidas mağazasına ayakkabının durumunu öğrenmeye gittim. Mağazadan ayakkabımın geldiğini söyleyerek aranıp aramadığımı sordular. Aranmadığımı söyleyince arkadaşlar kontrol ettiler, ayakkabım hakikaten geri gelmiş. Ben arayıp sormasam ayakkabı belki de birkaç ay daha orada kalacaktı. Ben de evimde ayakkabımı bekleyecektim. Bu nasıl müşteri memnuniyeti anlayışı?

Ürün incelemesi sonucunda ise ayakkabıdaki boya dökülmesinin kendilerinden kaynaklanmadığı belirtilmiş. Ayakkabıda pul pul dökülen boya nasıl üretim hatası olmaz anlayamadım. Bundan sonra Adidas'ı asla tercih etmeyeceğim. …

Arkadaşına Gönder

29.10.2007 astel Adidas Müşteri hizmetleri ile görüştüm ,Şikayetimi dinlemeden verdikleri cevap Tüketici koruma derneklerine şikayette bulunabilirsiniz dediler.Bilgilendirme bundan ibaret zaten ben bu bilgilendirmeden sonra buraya şikayetimi yazdım .Adidas firmasını verdiği cevap gerçekten çok komik.

Adidas
26.10.2007

Sayın İlgili,

Tüketicimiz Özay AKSOY 22.10.2007 tarihinde adidas Müşteri Hizmetleri hattını aramış olup,şikayeti ile ilgili kendisine bilgi aktarılmıştır.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri