ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Türkiye Marka İmajını Temsil Edemiyor! thekorkmazs  [02 Kasım 2007, 09:00]
Adidas Merter Outlet Center'dan 30.09.07 tarihinde diğer mağazalarda bulamadığımız Adidas Missy College, 38 numaralı bayan ayakkabısını satın aldık (ilgili ayakkabının tutarı 102,90 YTL'dir yani outlet kavramı sizi yanıltmasın). Mağazada ayakkabıyı denediğimizde ayakkabının vurmasını fark etmedik, ancak kullanmaya başladığımızda ayakkabının sol tekinin sağ tekine göre küçük olduğunu fark ettik (bu fark çok dikkatli incelendiğinde görülebilinen ve muhtemelen taban ile ayakkabının üst kısmının birleştirilmesi esnasında tolerans dışı bir birleştirme sonucu oluşan bir küçülme olabilir, bu küçülme firmanın üretim toleransı aralığında olabilir ancak nihai müşteriye fonksiyonel bir rahatsızlık olarak yansımaktadır).

İlgili mağazaya başvurduk ve ayakkabının incelenmesini rica ettik. Bugün sonuç için firma yetkilisi *** hanım ile görüştüğümüzde kendisi firmanın cevabının 'ret' olduğunu iletti ve bir de tavsiyede bulundu; hakkınızı tüketici derneğinde arayabilirsiniz.

Bu fikir kendisinin mi yoksa temsilci firmanın mıdır bilemem ancak şunu söyleyebilirim ki Adidas Türkiye müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurulduğunda beklentileri karşılamaktan çok uzaktır (kaldı ki önde gelen tekstil firmalarının markalarında iade kategorisi kısmında 'müşteri kaprisi, müşteri memnuniyetsizliği' gibi iade kabul kavramları yer almaktadır). Burada üzücü olan 102,90 YTL değildir firmanın yaklaşımıdır. Şu an bu yazıyı yazarken ayağımda bulunan ayakkabıyı giymekten nefret eder duruma geldim ve bundan sonraki tercihlerimde bu anıyı unutmayacağım.

Firmanın cevabına gelince; *** hanımın tavsiye ettiği gibi önce ilçe tüketici heyetine, sonuç çıkmazsa mahkemesine bunun paralelinde de bu yazının İngilizcesini de şirketin global şikâyet hattına mail atacağım parası ve ayakkabının iadesi umurumuzda değil, umarız kimin memnuniyeti için çalıştıklarını anımsarlar. Fatura no: 509746 Başvuru no: b33028 %

Arkadaşına Gönder

Adidas
02.11.2007

Sayın Fatih Korkmaz,

adidas ürününüz,ilgili SOL TEK SAĞ TEKE GÖRE KÜÇÜK OLMASI KALIPLARI KONTROL EDİLSİN şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle, talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri