ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'ın Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabısı! HÜLYAERTÜZÜN  [14 Kasım 2007, 09:00]
Adidas Güneşli mağazasından 26.05.2007 tarihinde 053614 numaralı belge ile oğluma kendi biriktirdiği harçlıkları ile çok istediği T-Mac 5 j basket ayakkabısını aldık. Ayakkabı yağmurda çamurda değil sadece basket oynarken giyildiği halde 2 ay içinde deforme olup açılma yaptı.

İstanbul dışında olduğumuz için ayakkabıyı 1 ay kadar sonra firmaya gönderdik, yapılan inceleme sonucunda üretim aşamasında ve kullanılan malzemeden kaynaklanan bir hata olmadığı tespit olunan bir yazı tarafımıza geldi. Halbuki mağazada incelediğim diğer ayakkabılarda bile siyah plastik kısımlarında açılma olduğunu fark ettim.

Kasada bulunan arkadaşlara bunun nasıl ürün hatası olmadığını sorduğumda onlar da bir şey yapamayacaklarını söylediler. Firmaya itiraz için tekrar faks çektim. Bu mağazalardan sorumlu olan *** bey'e defalarca telefon açtım ama hiçbir seferinde bana dönülmedi. Nasıl bir anlayıştır ki bu müşteri memnuniyetine karşı hatalı ürünlerine karşı bu kadar ilgisiz bir firma.

Basit bir ayakkabı almıyoruz Adidas markasına güvenerek bir ayakkabı alıyoruz ama kimseyle irtibat kuramıyoruz. Daha uygun fiyata pazardan da ayakkabı alırdım ve gene en az 2 ay giyerdi. Adidas bu kadar basit bir marka mı ayakkabıları bu kadar basit ayakkabı mı 2 ay içinde deforme oluyor ve firma kendi ürününe sahip çıkamıyor.%

Arkadaşına Gönder

Adidas
14.11.2007

Sayın Hülya Ertüzün,

adidas ürününüz,ilgili SAYALARDA AÇILMA şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş
ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle,talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri