ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Basketbol Ayakkabısını Yanlış Seçtiğim İçin Ayağımı Yara Yapmış evrenokcu  [21 Kasım 2007, 09:00]
İki ay kadar önce Adidas basketbol ayakkabısı aldım. Sadece bir defa, yarım saat kullandıktan sonra ayağımı ciddi biçimde yara yaptı. Aldığım tarihten bir hafta geçmeden, ürünü iade etmek için aldığım yere, Capitol Boyner'e gittim. Ürünü incelemek için Adidas'a göndereceklerini söylediler.

Adidas, üründe problem olmadığını bildirdiği için ürünü değiştiremeyeceklerini söylediler. Ürünü ancak kullanılmadıysa değiştirebiliyorlarmış. Kullanmadan ayağımı yara yapacağını nasıl bilebilirim?

Adidas Türkiye'yi aradım, ilgileneceklerini söylediler. Uzunca bir süre geri dönmediler. Zar zor tekrar ulaşabildiğimde 'ürün seçiminin yanlış olduğunu' bu sebeple bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Yanlış ürün seçimi ne demek? Adidas markası mı yanlış seçim? Yoksa Adidas'ın bazı ürünleri ayağı yara yapıyor da o ürünü mü seçmemek lazım? ^^

Arkadaşına Gönder

26.11.2007 evrenokcu Merhaba,
Adidas basketbol ayakkabılarını boğazlı yapıyor sebebini de ayak burkulmalarını önlemek diye açıklıyor. Bu şikayetimin sonuçlanmasını beklerken aldığım ayakkabıyı kullanmadım, ayakkabıyı iade edebilmek için. Bu süre içinde boğazsız adidas koşu ayakkabısını kullandım ve geçen hafta ayağım bilek burkulması sonucu kırıldı. Adidas'a tazminat davası açmak lazım. Adidas Türkiye hiçbir şekilde Adidas markasını temsil edemiyor. Bütün bu şikayetleri topluca adidas international göndermek gerekiyor.

Adidas
22.11.2007

Sayın İlgili,

Tüketicimiz Evren Okçu, 16/10/2007 tarihinde adidas Müşteri Hizmetleri hattını aramış olup şikayeti ile ilgili bilgi aktarılmıştır.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri