03.12.2007
zergen
Bilgilendirme ancak bu kadar olur!... zergen [03 Aralık 2007, 10:33]
Sayın Adidas Müşterileri ve Adidas Müşterisi Olmayı Düşünenlerin Dikkatine...
29.11.2007 Tarihinde bu sitede yayınlanan şikayetimi belki okumuşsunuzdur.Bugün Adidas Tüketici Danışma Hattının Şikayetvar sitesine yollamış olduğu cevabı okudum.Cevapta
"Sayın İlgili,
Tüketicimiz Zafer Ergen, 27/11/2007 tarihinde adidas Müşteri Hizmetleri hattını aramış olup şikayeti ile ilgili bilgi aktarılmıştır.
Saygılarımızla
adidas Müşteri Hizmetleri"
denilmektedir.
Evet ben 27.11.2007 tarihinde Adidas Tüketici Danışma Hattını aradım ve beni nasıl bilgilendirdiklerini sizlerle paylaşmak istedim.Hattı aradığımda karşıma çıkan bayan görevlinin bana söyledikleri aynen şöyledir.
Daha önce yazılı olarak ayakkabılarımın değiştirilmesi talebimin reddedilmesine istinaden "Bir kez işlem yapılan şikayet ile ilgili 2.nci bir işlem yapılamamaktadır" denmiştir. Ne kadar bilgilendiğimi siz artık tahmin edin.
Adidas tan eğer ayakkabı alırken mutlaka kullanma kılavuzu isteyin.Hangi hava şartlarında,hangi doğa ve yol koşullarında günde kaç dakika giymeniz gerektiğini açıklayan bir kullanma kılavuz mutlaka isteyiniz.Size tavsiyem "çok sıcak havada veya yağışlı havada ve günde 15 dakikadan fazla giymezseniz ayakkabılar sizi 2 yıl idare eder.Sakın ha aldığınız spor ayakkabı ile spor yapmaya kalkmayın çünki ayakkabıların öyle bir özelliği yok."Ayakkabılarınız açıldığı zaman size verecekleri ve sorumluluğu üzerlerinden atmanın en kolay yolu olarak size " aşırı ve özensiz kullanma " diye bir cevap yazısı vereceklerdir.
Elbette bütün suç firmanın adına ve büyüklüğüne!(?) inanarak bu firmadan alışveriş yapan bende.
Bundan böyle alışveriş yaparken bir kaç kez düşüneceğim.Sizinde iyice düşünmenizi tavsiye ederim...
Saygılarımla
Zafer Ergen