ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Beş Ayda Açılan Ayakkabı İçin Fiş İstiyor tumacarr  [06 Aralık 2007, 09:00]
6 ay önce, hemen hemen 11.06.2007 tarihinde, Doğan Spor Kartal/İstanbul'dan 138 YTL vererek Adidas ayakkabı aldım. 5 ay sonra yan taraftan açılmaya başladı. 5 ay gibi kısa sürede her Allah'ın günü aynı ayakkabıyı giysem açılmaz. Mağazaya gittim, olmadı. 0212 337 11 ** Adidas müşteri destek hattını aradım, olmadı. Fişiniz veya faturanız olması lazım denildi. Aldığım yer belli, aldığım tarih belli. Bu zamanda fiş mi kaldı? Ne yapabilirim?^^

Arkadaşına Gönder

06.12.2007 tumacarr 24/04/1996 tarih 22620 sayılı resmi gazetede yayınlanan 54 no lu KDV genel tebliğinin B bendi uyarınca satış fişi veya faturası ibraz edilmeyen ürünlerle ilgili herhangibir işlem yapamayacağımızı üzülerek bildirir, satın almış olduğunuz ürünlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadığınız durumlarda mağdur olmamanız için ilgili ürüne ait satış fişi veya faturasının orjinalini veya nüshasını saklamanız gereğini birkez daha hatırlatır ve spor dolu günler dileriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri
aldığım tarih saat belli mağaza belli oradan bulamazmıyız faturasını veya fiş koçanını

Adidas
06.12.2007