ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Ayakkabının Sağ Tekini Özensiz Kullanmışım yilmaz113  [06 Aralık 2007, 09:00]
İki yıl garantili denilerek satın almış olduğum Porsche Design s modelli ayakkabının topuk iç kısmında ayakkabıya dizayn verilmek için oluşturulan kösenin iç kısmı sorunlu olduğu için kullanım sonrasında iç astar yırtılması oldu. Garantiye gönderdim. Özensiz kullanım diye geri dönüş yapıldı.

Ayakkabının sağ tarafı özensiz de sol tarafı özenli mi kullanılmış? Bu nasıl iş? Ayakkabı sağlam da biz mi kullanamadık?^^

Arkadaşına Gönder

11.12.2007 yilmaz113 Hic bır etkı olmuyo burdakı fırmalara yazılan mesajlar fırmalar bıze donduklerı belgenın bır aynısını bırde burda yayınlıyolar ben ıdda edıyromku adıdas hatalı ama fırma hala kullanıcı hatası tabıkı kendını burda kotuleyecek degıl yanı sırf ben degıl arastırdım kayserıden gıden ayakkabıların hepsı gerı donuyo numune olarak bır kacı cozuluyo ayakkabımı almaya gıttıgımde magza ganrantıden gonderılmıs ıadelerle dolu iade derken hepsi kullanıcı hatası hıc fırma hatası yok 5gecmeyecek ıstısnaların dısında

Adidas
06.12.2007

Sayın Tankut Yılmaz,

adidas ürününüz,ilgili İÇ ASTAR YIRTILMASI şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun kullanım hatası sebebiyle meydana gelmiş olduğu anlaşılmıştır.Bu durumda talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri