ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Ayakkabı Bir Ay Olmadan Mahvoldu Şentay  [24 Aralık 2007, 09:00]
Yalı Spor Bornova mağazasından, performans tenisi ile uğraşan, 1998 doğumlu oğlum için 12.07.2007 tarihinde, 013116 seri no'sunu taşıyan Adidas marka tenis ayakkabısı satın aldım. Ayakkabı sadece tenis oynarken kullanılmasına rağmen taban kısımları açıldı ve burun kısmında deformasyonlar meydana geldi.

15.08.2007 tarihinde, Yalı Spor'a müracaat ettim. Ayakkabıyı incelemeye aldılar. Gelen klasik yanıt "kullanıcı hatası" idi. Spor ayakkabı satan firmalar maalesef bunu hep yapıyor. Enteresan olan ise, Yalı Spor bana " isterseniz ayakkabıyı tekrar gönderelim. Değiştirme ya da iade yapmasalar bile indirim kazanırsınız” teklifi yaptı. Komik tabii ki.

Bir başka enteresan konu ise, internet ortamında Adidas ile ilgili, Türkiye'de hangi firma/kişi ile bağlantı kurulacağına dair bir bilgi yok. Sanki her şey büyük bir gizlilik içinde yapılıyor.^^

Arkadaşına Gönder

Adidas
25.12.2007

Sayın Koray Şentay,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri