ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Özel Seri Ayakkabı Bir Ayda Mahvoldu brkntr  [06 Mayıs 2008, 09:00]
İstinyepark Adidas mağazasından, 04.11.07 tarihinde, almış olduğum Porche Desing model ayakkabıyı sadece bir ay kullandım. Mağaza görevlisinin sağ iç arka topukta deri yırtılması diye nitelendirdiği bir sorunla karşı karşıya kaldım.

Bununla ilgili olarak bir diğer Performance Center üyesi olan Galeria Adidas mağazasına ürünü incelenmek için verdim. 3 haftalık süreç sonunda bana gelen cevap "Ürünün yapımında yada kullanılan malzemede hiçbir hatanın bulunmadığı" tarzında saçma sapan bir ibareydi.

Sadece yılda bir çıkarılan bu serinin zaten kış aylarında giyilemeyecek olmasından dolayı, kullanmadığım halde sadece bir aylık kullanımda nasıl böyle bir hal aldığını anlayamadım.

Bunun için tüketici danışma hattını aradım. Sorularıma sadece şöyle bir cevap verildi ki çok komik: "Bize gelen ayakkabıları biz buradan takip edemeyeceğimizden size bir şey söyleyemem; ancak bu konuda uzman arkadaşlarımız ayakkabınızı incelemiştir ve reddetmişlerse bizden kaynaklanan sorun yoktur. "

239 YTL verdiğim ayakkabıyı çöpe mi atmalıyım?^^

Arkadaşına Gönder

Adidas
09.05.2008

Sayın Berkan Antar ,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri