298440 |

| ADIDAS Ayakkabısındaki Ortopedik Sorunu Kabul Etmiyorlar!
umitkaraduman
[16 Mayıs 2008, 09:00]
YKM'den aldığım Super Star ayakkabıda bariz şekilde ortopedik sorun var. Ayakkabıyı giyince özellikle sağ ve sol ayağımın iç orta kısmına aşırı basınç oluyor (özellikle sağ tarafta). Orada bulunan yükseltiyi bariz şekilde hissediyorum ve ayakkabıyı çıkarttığımda hafif bir ağrı hissediyorum. YKM aracılığıyla ayakkabıyı Adidas'a gönderdim ama sorunun onlardan kaynaklanmadığını söyleyen bir yazı gönderdiler.
Adidas yetkililerine sormak istiyorum. Benim dışında ayakkabısının ortopedik özelliğini bozabilen başka bir müşteriniz hiç oldu mu, yani bu nasıl kullanıcı hatası olabilir ki? Şimdi bana dünya çapında kalite kontrolü yaptığınızı falan söyleyeceksiniz. O halde size şunu öneriyorum. Eğer bu ayakkabı gerçekten hatalı değilse şu anda kullandığım diğer 3 adet Adidas ayakkabım hatalı demektir. O halde diğer 3 ayakkabımı değiştirim çünkü onlarda böyle bir rahatsızlıktan eser yok. Yok, onlar normalse o zaman bu ayakkabımı değiştirin.
Komik olan başka bir detay da ben bu ayakkabının aynısı ve aynı rengini 2 sene kullandım ve onda hiçbir sorun yoktu. Ama kesin o hatalıydı, bunda üretim hatası olmadığına göre.
Böyle bir sorunu pazarda ayakkabı satanlara bile götürsem değiştirler ama yıllardır dünyanın parasını verdiğimiz Adidas hatasını kabul etmiyor. Yani Adidas sadece reklamdan ve satıcıların söyledikleri pembe yalanlardan ibaretmiş. % |