ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Ayakkabı Koku Yapıyor aslanberk  [20 Mayıs 2008, 09:00]
07.04.2008 tarihinde,İzmir- Karşıyaka Yalı spor mağazasından, oğluma 98 YTL bedelli, süper star ayakkabı aldım. İki gün sonra, girişte çok kötü bir koku olduğunu hissettik.Ayakkabıdan geldiğini anladık. 11.04.2008 günü,Yalı Spor'a götürdük. Yalı Spor, ürünü değiştiremeyeceklerini,Adidas firmasında incelenmesi gerektiğini söylediler.

Adidas firmasından gelen standart cevap, bir kusur teşkil edecek bulguya rastlanılmadı.Ürün değiştirmesi yapılamayacağını bildirdiler. Oğlum 13 yaşında. Böyle bir yaklaşımdan sonra,Adidas imajına bir güvenim kalmadı.

Bir gün giyilmiş, çevreye aşırı derecede kötü bir koku yayması,Adidas için doğal mı sayılıyor? Ürünün tekrar inceleyin. Adidas markasının imajını düşürmeyin.&

Arkadaşına Gönder

Adidas
23.05.2008

Sayın Necmi Barut,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri