ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADİDAS Ayakkabıyı Değiştirmediler ömerrr  [24 Mayıs 2008, 09:00]
Adidas Ankara Outlet Mağazası'ndan spor ayakkabı aldım.Tabanında vurma sorunu çıktı.Ayakkabıyı 3 gün içinde geri götürdüm.Sadece bir kere giymiştim. Mağazada sorunumu söyledim.Değiştirilmesini istedim. Sorumlu kişi, ayakkabıyı giydiğimi, bunun benden alınırsa, bir daha satılamayacağı gerekçesi ile talebimi reddetti.

Mağazaya girdiğimde,ayakkabıyı değiştirmek istiyorum demiştim.Sorumlu kişi, bunu”
ben bu ayakkabıyı giydim, beğenmedim.Bana başka ayakkabı verin” anlamış. Ayakkabıyı fabrikaya göndermek üzere, dilekçe gönderirken, ben bu ayakkabının aynısını istiyorum dedim. Sorumlu kişi, 'Siz öylemi demek istediniz' dedi. Bu arada dilekçe dolmuştu.Kararından vazgeçemedi.Sırf yanlış anlaşılmadan dolayı, ayakkabıyı değiştirmediler.

Yanlış anlayan kendileri olduğu halde, fabrikadan da olumsuz cevap geldi.Ben de tüketici haklarına başvurdum.Şimdi bekliyorum.Ayakkabıyı alalı 1 ay oldu. Ben bir kere giydim, şimdi beklemedeyiz... &

Arkadaşına Gönder

Adidas
04.06.2008

Sayın Ömer Ceylan,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri