ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Faturası Olmadığı İçin Problemli Eşofmanla İlgilenmiyor! mulkiyee  [04 Haziran 2008, 09:00]
Geçen kış Adidas mağazasından iki takım eşofman ve ayakkabı takımı aldık. Fakat eşofmanımda üstünde yıkamadan sonra sorun yaşadım, şu anda kullanılamaz halde. Bu sorun üzerine Şirinyer'deki mağazaya gittim fakat benimle faturam olmadığı için ilgilenmediler.

Faturamızı geçen sene vergi iadesine verdik. Bunun üzerine ben de Adidas müşteri temsilcisi *** hanımla görüştüm ve herhangi bir durum yapılamayacağını söyledi, mutlaka faturamın olmasını dile getirdi. Bu konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. O kadar para verdik, 1 kış giymek için mi veriyoruz? Kalite anlayışları bu mudur?%

Arkadaşına Gönder

Adidas
06.06.2008

Sayın Mülkiye Delen,

24/04/1996 tarih 22620 sayılı resmi gazetede yayınlanan 54 nolu KDV genel tebliğinin B bendi uyarınca satış fişi veya faturası ibraz edilmeyen ürünlerle ilgili herhangibir işlem yapamayacağımızı üzülerek bildirir, satın almış olduğunuz ürünlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşadığınız durumlarda mağdur olmamanız için ilgili ürüne ait satış fişi veya faturasının orjinalini veya nüshasını saklamanız gereğini birkez daha hatırlatır ve spor dolu günler dileriz

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri