ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS İade Çekini Müşteriye Vermemek İçin Direndi ZaMaZiNGo34  [10 Haziran 2008, 09:00]
Kadıköy'de Ak-Taç Spor'dan bir arkadaşımın aldığı spor ayakkabının yanları açıldığı için Adidas'a iadesini istedik. Birkaç hafta olmasına rağmen kimse bizi aramadı. Ak-taç Spor'a gittik ve ürün hakkında bilgi istedik.

İlk önce "ürün hakkında bilgi gelmedi henüz" dendi. Sonra birkaç dosya karıştırdı ve tekrar gelmiş gözükmüyor dedi. Çekmecelerinde ürün iade çekleri vardı fakat onlar bizim denilerek gösterilmedi bize.

Daha sonra farklı birisi çekmecededir o dedi. Çeklerin arasından bizim iade çekimiz de çıktı.

Tabi asıl konu bundan sonra başladı. Ak-taç Spor ayakkabının çekinin bize verilemeyeceğini ve bizim illaki o mağazadan çek yerine ürün almamız gerektiğini söyledi.

Ben daha önceden de Adidas'a ürün iade ettiğim için çeklerin bize verileceğini biliyorum fakat satan görevliler verilmesi mümkün değil diyorlar. Hatta haklıymış gibi seslerini yükseltmeye başladılar.

Bize “istedikçe veremeyiz, mümkün değil” diyorlardı. Daha sonra “patron yok, o verecek” masalını çıkarttılar. Hafta içi gelemeyiz dememize rağmen “gelmeniz şart, yoksa vermeyiz” dediler.

Biraz bağrışmadan sonra çeki vermeye razı oldular. Fakat çeki verdikten sonra saygısızca "bir daha bizden alış-veriş yapmayın, dükkana uğramayın" dendi. Biz çok içindeydik. Bir firma haksız olduğu halde nasıl bir daha gelmeyin diyebilir. Kim verebilir bu insanlara bu yetkiyi?

Ben müşteriyim, istediğimi alırım, istediğimi almam. Haksız mıyım? O çekte müşteri için bilgiler falan yazılı. Fakat Ak-Taç direk kendisi açtı zarfı, bize sadece çeki verdi. Açmaması gerekmez miydi?

Lütfen ilgilenin bu insanlarla. Yaptıklarının yanlış olduğunun farkında bile değiller belki de. Bizi kaybettiniz, bari başkalarını kaybetmeyin. ^^

Arkadaşına Gönder

Adidas
17.06.2008

Sayın Okan Çoban,

İletmiş olduğunuz yazınızdaki adidas ürünü veya satış noktası ile ilgili şikayetinizin devam etmesi söz konusu ise hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren adidas Tüketici Danışma Hattımıza 0212 337 11 22 numaralı telefondan ulaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri