312288 |

| ADIDAS'ın Kullanıcı Hatası Kararı Verdiği Ayakkabı!
ADİİİdas
[12 Haziran 2008, 09:00]
Maltepe İstanbul'da bir marketten 20.03.2008 tarihinde almış olduğum, Adidas markasının T-Mac modelindeki ayakkabının, ön tarafında bulunan beyaz alanda, içten ve belli bölgelerden yapıştırılmış olduğundan dolayı, hafif tırtıklı bir şekilde göçükler oluşmuştur. Ve ayakkabının ön tarafı hiç de sağlam durmamaktadır.
Ben bu ayakkabıyı yalnızca basket oynarken ve yürürken giymiş olup, kullanma talimatına özenle uymuş bulunmaktayım. Fakat bu yukarıda bahsettiğim sorunlardan dolayı, daha neredeyse doğru düzgün hiç kullanmadan, 20.05.2008 tarihinde, Adidas'a kontrol etmesi için geri göndermiş bulunmaktaydım.
Bugün aldığım habere göre "kullanıcı hatası" deyip ayakkabıyı geri gönderiyorlar. Bu nasıl bir anlayıştır? Bu mudur müşteri memnuniyeti? Biraz mantıklı olunsun lütfen. Ayakkabıyı üreten ben miyim? O şekilde yapıştırmayı, o şekilde göçükler oluşturmayı nasıl yapabilirim? Böylesine büyük ve kaliteli bir firma eğer bunu yapıyorsa biz kime güveneceğiz?
Ben bu işin arkasında olacağım. 224 YTL verip kaliteli olsun diye adam akıllı bir ayakkabı olsun diye alıyoruz, yapılana bakın. Böylesine saçmalık olamaz. Tüketici Hakları Derneği vs ne kadar kurum varsa başvuracağım. Adidas'a teşekkür ederim, bravo.% |