313697 |

| ADIDAS Sökülmeleri Olan Tişörte Kullanıcı Hatası Dedi!
YAKAZALI
[16 Haziran 2008, 09:00]
Ankamall Migros alışveriş merkezi 2. kat Yaprak Tuhafiye (Adidas mağazasıdır) isimli Adidas ürünleri satan işletmeden 19.05.2008 tarihinde F Tee ürününü (tişört) satın aldım. Ürünü evde incelediğimde farklı yerlerinde (önünde, arkasında, sağında, solunda) 10 yerinden fazla sökülmeler olduğunu tespit ettim.
Bu gerekçeyle ürünü iade etmek için 21.05.2008 tarihinde bahsetmiş olduğum Yaprak Tuhafiye isimli mağazaya başvurdum. Durumu henüz yetkili şahsa anlatmaya başlamışken müdahale ederek sert bir üslupla bu sökük sizin eseriniz bir yere takmışsınız dedi. Oysa ben bu ürünü sadece 1 bir gün giydim. Sabah saatlerinde servise binip işyerime ulaştıktan sonra üniformamı giyiyorum, akşam eve dönerken tekrar servise binip dönüyorum. Ürünün üzerimde kalış süresi iki saat bile değil.
Nasıl tespit ettiniz beyefendi bir yere taktığımı ayrıca ürünün farklı yerlerinde birden fazla sökük var, bunu nasıl becerebilirim dedim. Beni yalancılıkla mı itham ediyorsunuz diye cevap verdim. Kendisi benden tamam ürünü fişiniz ile birlikte iade edin, 10 gün sonra biz size SMS yoluyla sonucu bildiririz dedi.
Aradan 15 gün geçtikten sonra 0312 541 28 68 telefon numarasından mağazayı aradım, yoğunluk olabileceğini biz size SMS ile bildireceğiz şeklinde bir yanıt aldım. İade ettiğim tarihten itibaren 23 gün geçtikten sonra tekrar aynı numaradan aradım ve bana yine SMS ile bildireceğiz cevabı geldi.
Israr edince 23 gün geçti dedikten sonra ürünüz ile ilgili talebiniz reddedildi, size SMS gönderilmiş gibi tuhaf bir yanıt aldım. Aynı gün yani 14.06.2008 tarihinde bahse konu mağazaya gittim ve sökük ürünü geri aldım. Adidas'ın gerekçeli yazısını okudum ve iplik atmasının takılma nedeniyle meydana geldiğini belirtir yazısını okudum.
Ankara gibi bir büyük şehirde ve en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ankamall Migros'ta işletilen böyle bir mağazanın nasıl bu kadar duyarsız, ticaretten uzak bir satış tarzı sergilediğini hala anlamış değilim. Almış olduğum ürünün yetkili departmanlığa gönderilmiş olduğuna inanmıyorum. Böyle mantıksız bir gerekçe olamaz.
Benim bu ürünü bir yere takmam için ormanda gezip uçurumdan aşağı düşmem lazım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Ürünün bana olan maliyetini geçtim. Başka kimselerin mağdur olmaması açısından Ankamall 2. katta bulunan Yaprak Tuhafiye adı altındaki Adidas mağazasını siz tüketicileri bilgilendirmek amacı ile yazdım. % |