ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'ın Yaşattığı Değişim Problemi! TuncMARAl  [23 Haziran 2008, 09:00]
5 Haziran 2008 günü Mersin Toros mağazasından almış olduğum Adidas marka ayakkabıda sadece 3-4 kez kullanmama rağmen bir sorun çıktı. Sorun ayakkabı bağının geçtiği metal oluklardan birinin yerinden çıkmasıydı. Sorunun çözülmesi amacıyla ürünü almış olduğum Toros mağazasına gittim. Çalışan arkadaş ürünün 30 gün içerisinde değişeceğini söyledi. Ben de ürünü iade etmek istemediğimi, sadece üretimden kaynaklanan bir sorundan dolayı değişimini istediğimi belirttim.

Çalışan yine aynı şeyleri söyleyince daha yetkili biri ile görüşmek istedim. Şefinin de olaya dahil olması mağduriyetimi değiştirmedi. Ben de bunun üzerine Adidas müşteri hizmetlerini aradım. Görevli kişi 15 işgünü içerisinde durum değerlendirilmesi yapıldığını ve netice sonucuna varıldığını söyledi. Ben de bunun pek hoş bir durum olmadığını ve mağdur edildiğimi ifade ettim. Sonuç olarak çözüm merkezi olarak çalışan müşteri hizmetleri bana bir çözüm getiremedi.

Tüketici Koruma Derneği'ne başvuruda bulundum. Derneğin tavsiyeleri doğrultusunda ayakkabıyı almış olduğum Toros mağazasına verdim ve değişimini talep ettim. Adidas gibi dünyanın en büyük firmalarından birine böyle bir hizmet anlayışı ne yakışmaktadır ne de memnuniyet sağlamaktadır.

Adidas Türkiye temsilci firması ile satıcı firma arasında en kısa zamanda bağlantı kurularak sorunumun ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Mağduriyetim giderilene kadar yaşamış olduğum durumu internet üzerindeki tüm forum ve bilgi paylaşım sitelerinde yayınlayacağım. En kısa zamanda yetkililerin benimle temasa geçmelerini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Adidas
26.06.2008

Sayın Tunç Maral,

Hatalı ürün ile ilgili adidas'ın genel prosedürü gereği ürünlerin satış noktasına fiş ya da faturasıyla birlikte bırakıldıktan sonra,ürün inceleme altına alınır ve şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak incelenir ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunla ilgili daha sonra size olumlu ya da olumsuz bilgi verilir.Ürünün incelenmesi 15 işgünü içerisinde gerçekleşmektedir.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri