ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Ayakkabıyı 1 Ay Bile Kullanamadım eGowiCh  [25 Haziran 2008, 09:00]
İzmir'in Bornova ilçesindeki Yalı Spor Adidas mağazasından, 23 Nisan 2008 tarihinde, 155 YTL'ye bir çift Adidas ayakkabı aldım. Kısa bir süre sonra ayakkabının derisinde dökülmeler ve burun kısmında açılma başladı.

21 Mayıs 2008 tarihinde ayakkabıyı aldığımız mağaza olan Yalı Spor'a götürdüm ve durumu belirttim. Mağaza ayakkabıyı İstanbul'a firmaya gönderdi. Tam 1 ay sonra, 22 Haziran 2008 tarihinde, ayakkabının kullanım hatası sonucu deforme olduğu şeklinde bir rapor verildi.

Adidas firmasının verdiği rapor ve sonuca itiraz ediyorum. 155 YTL'lik bir ayakkabı 1 ay gibi kısa bir süre içinde nasıl deforme olur? Yıllardır Adidas ürünlerini daha uzun süre kullanmamıza rağmen, ilk kez böyle bir sorun yaşıyorum.

Firmanın göstermiş olduğu bu duyarsızlığın bu şekilde kalmaması ve mağduriyetimin giderilmesi için hem çeşitli gazetelere hem de Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağımı üzülerek belirtmek isterim. ^^

Arkadaşına Gönder

Adidas
26.06.2008

Sayın Egemen Işık,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri