ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS Nakit Para Ödediğim Halde Paramı İade Etmedi sertangülşen  [26 Haziran 2008, 09:00]
Adidas'ın Meydan Performans Center mağazasından Babalar Günü için 1 adet şort satın aldım. Bedeni uymadığı için iade etmek üzere mağazaya gittiğimde benden slip istediler. Satın alma işlemini kredi kartıyla yapmadığımı, İş Bankası hesap kartıyla alışveriş yaptığımı söyledim.

Tv tanıtımlarında "banka kartı demek nakit para demek" sloganlarını vs hatırlattım. Bu şekilde iade işlemi olmayacağını, bankamı arayıp onay numarasını almamı istediler.

cep telefonumla bankayı aradım. Mağazada İş Bankası Pos cihazı olmasına rağmen işlem farklı bir bankaya ait pos cihazından yapılmış ve bu sebeple banka onay numarası veremedi. Ancak yol gösterdi ve sliplerin kanuni zorunluluk olarak bir nüshasının firmalarda olduğunu, istediğim taktirde bana ibraz edebileceklerini söyledi.

Adidas'a bu bilgiyi ilettiğimde bana sliplerin merkeze gönderildiğini ve getirtemeyeceklerini söylediler. Nakit olarak bir ürün satın aldım ama paramı nakit olarak geri alamıyorum. Kasadaki görevlinin sinir bozucu tavırları da cabası.^^

Arkadaşına Gönder

26.06.2008 sertangülşen Sayın yetkili,
Ben zaten daha önce adidas müşteri hizmetlerinden Gökçe adında bir bayanla görüşmüştüm. Kendisi bana slip olmadan iade işlemi yapılmayacağını, slibi de bulamayacaklarını söylemişti. Sizden gelen mesaj üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer de Zeynep hanımla görüştüm. O da benzer şekilde slip olmadan iade işlemi yapılmayacağını söyledi.

Adidas
26.06.2008

Sayın Sertan Gülşen ,

İletmiş olduğunuz yazınızdaki adidas ürünü veya satış noktası ile ilgili şikayetinizin devam etmesi söz konusu ise hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren adidas Tüketici Danışma Hattımıza 0212 337 11 22 numaralı telefondan ulaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri