ŞikayetVar

Sonraki >>

Adidas

319322

ADIDAS Eşofmanın İpliği İlk Giyimde Attı freestyle35  [02 Temmuz 2008, 09:00]
Adidas ürünleri satan İzmir Barçın Spor'dan almış olduğum Adidas marka capri eşortmanı daha bir defa giyindiğimde görmüş olduğum kumaşındaki iplik atmasından dolayı firmaya gönderdim. Ama bu ürün yaklaşık 18 gün firmada kaldıktan sonra bana verilen cevap hata talebimin reddedilip ürünün tekrar bana gönderileceğidir.

Bu konuda mağdur olduğumu düşünüyorum. Sadece bir defa giyinmeyle herkesin bilmiş olduğu bu büyük markanın ürününün ipliği atıyor ve kendi hatalarını kabul etmiyolar.^^

Arkadaşına Gönder

08.07.2008 freestyle35 Materyal kusurdan kastınız nedir anlamadım ama henüz bir defa giymeyle bir eşortmanı ipliğinin atması doğrumu sizce hemde sizin gibi büyük firmanın ürününün. Ben bu konuda mağdur olduğumu düşünüyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Yani sürekli sizin firmanızın ürününü giyen birisi olarak çok üzüldüğümü söylemek istiiyorum bu konuyla ilgili. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim...

Adidas
08.07.2008

Sayın Mahmut Demirci ,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri