ŞikayetVar

Sonraki >>

Adidas

320387

ADIDAS Ayakkabım Çatladı ilgazli  [02 Temmuz 2008, 09:00]
8 ay içinde almış olduğum Adidas spor ayakkabının ön yüzünde bulunan deride çatlamalar meydana geldi. Satın aldığım mağaza aracılığıyla ayakkabılarım merkeze gönderildi. Buradan gelen rapor o kadar komikti ki işin ehli bir insanın yazmadığı, belki de bakmadan raporu yazdığı çok netti.

Ayakkabı temizleme hatasından bu durumdaymış. Temizleme hatası olsa sadece neden her iki ayakkabının ön yüzü çatlasın ve diğer taraflar aynı kalsın. Sadece ayakkabıyı silerken siz ön tarafını silip yan ve arkaları silmiyor musunuz?

Böyle büyük bir firmanın bu kadar basit bir hatayı bile halledememeleri beni düşündürüyor. Bundan sonra Adidas'a veda etmeyi düşünüyorum.^^

Arkadaşına Gönder

16.07.2008 ilgazli sizin cevabınıza sadece gülüyorum.müşterinizi korumak yerine siz sadece palavradan bahaneler üretiyorsunuz.benim ayakkabım sadece çatlama yapmadı.üstelik çatladığı yerden yırtıldı.ağustos ayında o kalitesiz çin malı ürününüzü bizzat ellerimle sizlere hediye etmek üzere istanbula geleceğim.ve o ayakkabıyı size takdim edeceğim.belki sattığınız ürünü görünce utanırsınız.şunuda bilinki bana ve aileme ve yakın çevreme bir daha adidas marka bir ürünü asla ve asla satamayacaksınız......herhalde o incelemeyi yapan uzmanlarınız gözleri kapalı ürünleri kontrol ediyorlar.şikayet var sitesindeki şikayetler sizi hiç rahatsız etmiyormu.insan ticareti sadece para kazanmak için yapmamalı bence.insanları memnun etmeye çalışsanız bence daha çok kazançlı olursunuz.ben size BOSH isimli kişinin bir sözünü hatırlatayım.derki,ben müşterimi kaybetmektense paramı kaybetmeyi tercih ederim.....bu şahsın ürünleri olan beyaz eşyalar dünyanın her yerinde kullanılıyor.sizlerde hala para hırsınız yüzünden müşteri kaybetmeye devam edin.ağustosta bir çift ayakkabı ile size uğrayacağım.sizler giyersiniz isterseniz.sizleri ve ticaret anlayışınızı şiddetle kınıyorum.ve asla hakkımı helal etmiyorum.....

Adidas
15.07.2008

Sayın İrfan Karaman,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri