ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'ın Altı İkiye Ayrılan Ayakkabısı! shoutblue  [08 Temmuz 2008, 09:00]
Kasım ayında 162 YTL değerinde bir ayakkabı aldım. 4–5 ay sonra ayakkabının altı ikiye ayrıldı. Kul yapısı olabilir ama Adidas gibi bir dünya markası ürününün arkasında durur ve bana yardımcı olabilir dedim. Ürünü Aydın Yalı Spor aracılığı ile incelemeye gönderdim.

25 gün sonra cevap geldi. Ayakkabım kabul edilmemişti ve müşteri hatası olarak değerlendirmişler. Ben bu ayakkabıyı akşama kadar mağazanın içinde giyiyorum, altının yarılması için ne yapmış olabilirim. Daha önce de ayakkabı alıp göndermiştim ama yine kabul olmadı. O ayakkabımın da ön dikişleri atmıştı.

Ben bir yere taktırmışımdır belki dedim ama diğer teki de aynı yerden aynı hatayı yapınca bu benim hatam olamaz dedim. Onu da gönderdim ama onu da kabul etmediler. Bir ayakkabı bir yerinden kullanıcı hatası sonucu deforme olabilir ama aynı ürün aynı yerinden aynı deformeyi yapıyorsa bu üretim hatasıdır. %

Arkadaşına Gönder

Adidas
16.07.2008

Sayın Murat Kasar,

adidas ürününüz, ilgili şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak ıncelenmiş ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunun materyal kusuru bulunamaması sebebiyle , talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz .

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri