324827 |

| ADIDAS İç Astarı Yırtılan Ayakkabımı Değiştirmiyor
itüistanbul
[10 Temmuz 2008, 09:00]
Adidas 4. Levent Outlet mağazasından 10.10.2007 tarihinde satın almış olduğum, Süpernova model spor ayakkabının, kısa süreli bir kullanımın sonunda, iç astarında oluşmuş yırtılmayı fark ettim. Faturası ile birlikte satın almış olduğum mağazaya, 28.05.2008'de başvurdum. Ayakkabı teste gönderildi. Ayakkabıyı mağazaya teslim etmemin bir ay sonrasında, hiç ses çıkmaması üzerine, mağazayı aradım.
Cevabınız geldi. Mağazamızdan gelip öğrenebilirsiniz denmesi üzerine, mağazaya 02.07.2008'de sonucu almak için gittim. Nasıl oluyorsa, ayakkabı çiftinin tekinde meydana gelen iç astar yırtılmasının, üretim aşaması veya kullanılan malzemeden kaynaklanmadığı yönünde bir mektupla bilgilendirildim. Yırtık olan ayakkabıyla geri gönderildim.
Bir ay boyunca ellerinde tutmuş olmalarına ve dönüş yapılmaksızın benim çabalarımla ayakkabının akıbetini öğrenmiş olmama rağmen, Adidas herhangi bir sorumluluk hissetmiyor. Bir ay bir ürünü ellerinde tutmaları, benim değişim hakkı kazanmamı sağladığı halde, hiçbir şekilde değişim yanlısı değiller. Ayakkabımın değiştirilmesini istiyorum.& |