325756 |

| ADIDAS Ürünüm Benden Habersiz İmha Edilmiş
cihankale
[11 Temmuz 2008, 09:00]
2007 Ağustos ayının son haftası, Çanakkale Vira Spor Adidas bayiinden Adidas marka bir tişört aldım. Tişört bir yıkamadan sonra yaka kısımlarından gözle görülür şekilde renk attı. Ürünü incelenmesi için bayiye teslim ettim.
Bana 40-45 gün içinde bilgi vereceklerini söylediler. Fakat üstünden 2 ay geçmesine rağmen beni arayıp bilgi veren olmadı. Ben de ürünün akıbetini öğrenmek için telefon açtım. Üründe fabrika kaynaklı bir hatanın olmadığı söylendi. Buraya kadar her şey normal sayılır.
Görevim icabı Çorlu'da bulunduğum için yeğenimi arayıp tişörtümü bayiden almasını söyledim fakat ciddi mağazacılık gereği ürünü fiş olmadığı için yeğenime vermemişler. Buraya kadar da her şey normal.
Görevim icabı Çorlu'dan Çanakkale'ye 27 Haziran günü geldim ve hemen bayiye gidip tişörtümü geri almak istedim. Fakat tişörtümü bulamadılar. Bana mağaza müdürünün izinde olduğunu söyleyip o gelince ilgileneceklerini söylediler.
Her 3-4 günde bir arayıp tişörtümü sorunca sürekli beni “sizi yarın arayacağız” deyip oyaladılar. Dün, yani 8 Temmuz günü ise mağaza müdürü ile görüştüm. Bana “1 yıl içinde geri alınmayan ürünler imha edilir” cevabı verdi. Yani 65 YTL verip bir kere giydiğim ve yine de giyilebilir halde olmasına rağmen incelenmesi için verdiğim ürün bana hiç bir bilgi verilmeden imha ediliyor. Ayrıca bu cevabı beni 2 hafta oyaladıktan sonra veriyorlar.
Tişörtümü yeğenimi gönderip aldırmaya çalıştığım zaman ciddi bir mağaza imajı verip, elinde belge olmadan teslim etmemeyi biliyorlar. Fakat bana bir Allah'ız günü telefon açıp da gelin ürününüz geri geldi, alın demiyorlar ve sorgusuz sualsiz benim tişörtümü imha edebiliyorlar.
Bu mudur dünya çapında markanın bayisinin ciddiyeti?^^ |