ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adidas

ADIDAS'ın Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabısı! interpol  [11 Temmuz 2008, 09:00]
Adidas marka spor ayakkabı satan bir mağazadan (Sportline İzmir Caddesi Ülkealan Pasajı Kızılay Ankara) 05.07.2008 tarihinde aldığım ayakkabıyı (aldığım ayakkabı koşu ayakkabısı olup numarası:062224) 07.07.2008 tarihinde ilk kez kullandım. O gün ayakkabının sol tekinin üst kısımlarında yıpranma şeklinde deforme oluştu.

Durumu satıcı firmaya bildirdiğimde değiştirme konusunda olumlu yaklaşmamışlardır. Daha ilk kez kullanmıştım ve değiştireceklerinden hiçbir kuşkum olmadan gittim ama bana aldığım günkü ilgi ile yaklaşmamışlardır. Bir sorun çıkarsa yardım ederiz, değiştirme yaparız diye verdikleri sözü de tutmamışlardır.

Daha ilk kez kullandığım bir ayakkabının bu kadar çabuk deforme olması beni şaşırttı ve bunun Adidas marka bir ayakkabı olması sebebiyle şaşkınlığımın bir kat daha arttığını söylemek isterim. Yetkililerin bu duruma duyarsız kalmayacağını umut ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Adidas
16.07.2008

Sayın Rıza Batuhan Ardıçoğlu,

Hatalı ürün ile ilgili adidas'ın genel prosedürü gereği ürünlerin satış noktasına fiş ya da faturasıyla birlikte bırakıldıktan sonra,ürün inceleme altına alınır ve şikayetiniz doğrultusunda uzmanlarımız tarafından tüm dünyada geçerli olan adidas standartlarına uygun olarak incelenir ve yapılan inceleme neticesinde başvurunuza konu olan sorunla ilgili daha sonra size olumlu ya da olumsuz bilgi verilir.

Saygılarımızla

adidas Müşteri Hizmetleri