328193 |

| ADIDAS'ın İsmine Yakışmayan Çalışanı!
keremunal
[15 Temmuz 2008, 09:00]
Ankara 365'te bulunan Adidas mağazasından 12.07.2008 tarihinde saat 16.30 civarında almış olduğum ayakkabı ile birkaç sıkıntı yaşadım. Ayakkabıyı denediğimde ayağıma tam oturduğunu fakat üst tarafında aşırı derecede sıkma, ağrıma olduğunu söyledim. Ama satış danışmanı arkadaş giydikçe açılacağını ve hiçbir sıkıntı kalmayacağını söyledi.
Tabii bana bu mantıklı geldi. Ama ben yine de açma yapmazsa eğer bir numara büyüğünü ver dedim. O da bir numara büyüğünün çok büyük olacağını söyledi. Palet gibi olur, ayağın yara olur dedi. Ben de bunun için uygun olduğunu söyledim. Ödemeyi yapmadan ve yaptıktan sonra tekrar sordum, aynı cevabı almıştım.
Akşam saat 21.00 civarlarında mağazaya tekrar gidip açma yapmadığını, ağrıma çok olduğunu belirttim. O da yarına kadar bir şey kalmaz dedi. 13.07.2008 saat 11.45 civarlarında tekrar gidip mağazaya ayağımın şiştiğini ve yara olduğunu belirterek hatta yara kısmını dahi göstererek ayakkabının çok rahatsız ettiğini belirttim.
Kendinin mağaza sorumlusu olduğunu söyleyen bir bayan ilgilendi. Bana gerekli şeyleri anlattı. Fakat benle devamlı iddiacı bir şekilde konuşan birisiydi. Ben arkadasın yanlış bilgilendirdiğini, ayakkabının açacağını söylediğini fakat açmadığını söyledim. Sen de o zaman o arkadaşı bul cebinden sana ayakkabı alsın gibi şeyler konuştu benimle. Ben ne kadar sakin hanımefendi diyerek ifade etsem de bana sesini devamlı yükselterek konuştu. Ben seninle uğraşamam gibi şeyler söyledi.
Daha konuşmadan yoksun, müşteriyle nasıl konuşacağını bilmeyen biri nasıl mağaza müdürü oluyor anlamadım. Beni yanlış bilgilendirdiler ama ben buna kesinlikle kızmıyorum. Benimle dövecek şekilde konuşan birisi nasıl Adidas gibi markada bir mağaza müdürü oluyor? Hiçbir şekilde memnun olmadım, ayakkabı hala bende. Gerekli şeylerin yapılmasını önemle rica ediyorum.% |